(Video) Record. Blocaj fără precedent pe Valea Prahovei: Coada de mașini a măsurat 43 de kilometri

Last Updated on ianuarie 3, 2020 Joi seară a fost bătut un nou record pe DN1. 43 de kilometri măsura coada de mașini la ora 18:00, între Predeal și Breaza.

Drumul dintre Brașov și București s-a aglomerat încă de dimineață, când turiștii care au petrecut Revelionul la munte au început să plece spre casă, informează digi24.ro.

Un șofer a fost gata să cedeze nervos din cauza blocajului depe Drumul Național 1. „127 de kilometri în şase ore şi 57 de minute. Am făcut 106 kilometri în două ore, după care în următorii 20 de kilometri am făcut aproape 5 ore. Este ceva incredibil, aerul nu se mai putea respira, erau copii, femei, unele gravide, care nu mai puteau să stea în maşină”, a povestit șoferul.

42 de agenți au fost trimiși în zonă, dar nu au putut face nimic.

Polițiștii au îndrumat șoferii și pe varianta ocolitoare: Drumul Național 1 A, Cheia-Ploiești-București, dar mașinile au fost atât de multe, încât s-au format blocaje și acolo.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Foto Brașov. Robert Lazar: „Cam așa poate fi ilustrat într-o poză respectul acordat pietonilor din Brașov. Trotuarele, și așa înguste, sunt acoperite de gheață numai bună ca să le dea de lucru celor care lucrează la ortopedie. Fie că vorbim de…”

Next Story

Ioan Corbu: „Îmi aduc aminte de copilărie, când in Brașov ploua aproape neîncetat. Am văzut cum unii spun ca in perinda când Brașovul avea industrie(si era toată plasata in interiorul orașului!) aerul era totuși mai puțin poluat. Nimic mai fals, aerul era poluat si atunci, ba chiar era extrem de poluat, atâta doar ca …”