Raluca Alexandra Prună: „Sunt într-un tren care merge spre Brașov. Înainte sa plecam din gara de nord, conductorul ne spune zâmbind larg ca avem ‘o mică problema’, vagonul este neîncălzit, e stricata instalația. Nu știu care e motivul de zâmbit… la CFR totul a rămas încremenit in timp. Un timp gri al unui management lamentabil”.

Last Updated on decembrie 30, 2019 Bucureștenii sunt certați să lase mașinile acasă, ca să nu se mai blocheze DN41. Însă alternativa, trenul, este la noroc. Riști să mergi până la Brașov într-un vagon neîncălzit.

Raluca Alexandra Prună: „Sunt într-un tren care merge spre Brașov. Înainte sa plecam din gara de nord, conductorul ne spune zâmbind larg ca avem ‘o mică problema’, vagonul este neîncălzit, e stricata instalația. Nu știu care e motivul de zâmbit…

2020? Inteligenta artificiala, informatizare, realități virtuale, nanotehnologii? Pentru alții, la CFR totul a rămas încremenit in timp. Un timp gri al unui management lamentabil”.

Raluca Alexandra Prună: „Sunt într-un tren care merge spre Brașov. Înainte sa plecam din gara de nord, conductorul ne spune zâmbind larg ca avem ‘o mică problema’, vagonul este neîncălzit, e stricata instalația. Nu știu care e motivul de zâmbit... la CFR totul a rămas încremenit in timp. Un timp gri al unui management lamentabil”. 1

Dana Hering: „Din Bucuresti spre Brasov am plecat cu tren CFR. Avea cinci vagoane initial, dar in gara au mai lipit vreo doua, din alea vechi, nu foarte curate, cu compartimente, scaune inguste si bineinteles, doua bilete date pentru acelasi loc. Intarziere cinspe minute.

De la Brasov spre Bucuresti am prins tren privat. Mocheta, cald, fotolii comode, pornit la ora fixa.
Pentru trenurile private nu se poate lua bilet de la ghiseu, se incaseaza direct in tren, cu chitanta.

Pretul e acelasi”.

Previous Story

Brașov. Ana-Maria Giurca, despre Spitalul de Copii: „Dr Liviu Muntean…un medic minunat ! Va mulțumesc din suflet domnule doctor pentru operația făcută fiului meu.  Secția de chirurgie pediatrica este curata si prietenoasa! Mâncarea e buna, sigur, de spital, dar arata bine, e gustoasa…Părintii copiilor mai mari de 3 ani platesc …”

Next Story

Foto Brașov. Horatiu: „Stejari pe drum. Va răsări Parcul dendrologic Noua”