Brașov. Ana-Maria Giurca, despre Spitalul de Copii: „Dr Liviu Muntean…un medic minunat ! Va mulțumesc din suflet domnule doctor pentru operația făcută fiului meu.  Secția de chirurgie pediatrica este curata si prietenoasa! Mâncarea e buna, sigur, de spital, dar arata bine, e gustoasa…Părintii copiilor mai mari de 3 ani platesc …”

Last Updated on decembrie 30, 2019 Spitalul Clinic De Urgență Pentru Copii din Brașov este lăudat pentru dotările și medicii care lucrează aici. Chiar dacă spitalele din România nu sunt cele mai bune, există și excepții.

Ana Maria Giurca a scris pe Facebook: „Dr Liviu Muntean…(stiam cine este ptr ca l am intalnit la spitalul privat!)

Brașov. Ana-Maria Giurca, despre Spitalul de Copii: „Dr Liviu Muntean...un medic minunat ! Va mulțumesc din suflet domnule doctor pentru operația făcută fiului meu.  Secția de chirurgie pediatrica este curata si prietenoasa! Mâncarea e buna, sigur, de spital, dar arata bine, e gustoasa...Părintii copiilor mai mari de 3 ani platesc ...” 1

In primul rand un mare OM , de o modestie fara pereche, un medic minunat ! Va mulțumesc din suflet domnule doctor pentru operația făcută fiului meu. Va doresc multa sanatate si succes in tot ce intreprindeti, d-le doctor!

Multumesc domnului doctor Roadevin Nicolae! Va urez tot binele din lume si mult succes in tot ceea ce va propuneti sa realizati!

Dr Tanase, rezident chirurgie pediatrica de nota 10, ambitioasa, activa si iubeste foarte mult copiii. Va multumim pentru grija, atentia si bucatica de suflet pe care i-ati oferit-o piticului meu!

Secția de chirurgie pediatrica este curata si prietenoasa! Mâncarea e buna, sigur, de spital, dar arata bine, e gustoasa…

Părintii copiilor mai mari de 3 ani platesc ptr cazare si masa 80 de lei/zi!

Sanatatea,frumusetea si fericirea sa insanatoseasca toti copilasii!”

Previous Story

Brașov. Două mașini au ars azi noapte pe bulevardul Gării

Next Story

Raluca Alexandra Prună: „Sunt într-un tren care merge spre Brașov. Înainte sa plecam din gara de nord, conductorul ne spune zâmbind larg ca avem ‘o mică problema’, vagonul este neîncălzit, e stricata instalația. Nu știu care e motivul de zâmbit… la CFR totul a rămas încremenit in timp. Un timp gri al unui management lamentabil”.