Brașov. Ioan, la Revoluție: „Datorită bunului Dumnezeu am scăpat din aceea ambuscadă în care militarul de VM speriat a deschis focul asupra autoturismului Dacia cu număr de Armată condus de subsemnatul împroșcându-l cu o rafală de gloanțe și rănindu-l pe ofițerul din dreapta mea. A tras un ,,militar ” asupra altui ,,militar “. Acesta a fost primul foc tras în Brașov și nu cel de la ora 02.30 de la hotelul Capitol. Am scăpat cu viața, iar de atunci în fiecare an la data respectivă sărbătoresc noua viață ce mi-a fost dăruită. Păcat că alții …”

Last Updated on decembrie 23, 2019 30 de ani și niciun vinovat pentru crimele comise în timpul Revoluției. Ion Iliescu și ai lui sunt lăsați în pace.

Moldovan Marin Ioan: „Dimineața zilei de 23 Decembrie 1989 ora 01.30 a fost ziua când am văzut moartea în toată hidoșenia ei. Era îmbrăcată în uniformă militară și a vrut să mă ia la EA. Datorită bunului Dumnezeu am scăpat din aceea ambuscadă în care militarul de VM speriat a deschis focul asupra autoturismului Dacia cu număr de Armată condus de subsemnatul împroșcându-l cu o rafală de gloanțe și rănindu-l pe ofițerul din dreapta mea.

Brașov. Ioan, la Revoluție: „Datorită bunului Dumnezeu am scăpat din aceea ambuscadă în care militarul de VM speriat a deschis focul asupra autoturismului Dacia cu număr de Armată condus de subsemnatul împroșcându-l cu o rafală de gloanțe și rănindu-l pe ofițerul din dreapta mea. A tras un ,,militar " asupra altui ,,militar ". Acesta a fost primul foc tras în Brașov și nu cel de la ora 02.30 de la hotelul Capitol. Am scăpat cu viața, iar de atunci în fiecare an la data respectivă sărbătoresc noua viață ce mi-a fost dăruită. Păcat că alții ...” 1 Brașov. Ioan, la Revoluție: „Datorită bunului Dumnezeu am scăpat din aceea ambuscadă în care militarul de VM speriat a deschis focul asupra autoturismului Dacia cu număr de Armată condus de subsemnatul împroșcându-l cu o rafală de gloanțe și rănindu-l pe ofițerul din dreapta mea. A tras un ,,militar " asupra altui ,,militar ". Acesta a fost primul foc tras în Brașov și nu cel de la ora 02.30 de la hotelul Capitol. Am scăpat cu viața, iar de atunci în fiecare an la data respectivă sărbătoresc noua viață ce mi-a fost dăruită. Păcat că alții ...” 2

A tras un ,,militar ” asupra altui ,,militar “. Acesta a fost primul foc tras în Brașov și nu cel de la ora 02.30 de la hotelul Capitol. Am scăpat cu viața, iar de atunci în fiecare an la data respectivă sărbătoresc noua viață ce mi-a fost dăruită.

Păcat că alții nu au avut norocul meu și au murit sau au fost răniți datorită spaimei create, a dezinformării propagate prin așa zisa TV ,,Liberă ” precum și greșelilor făcute de ofițerii aflați la comanda unităților militare care erau desfășurate în zonă.

Păcat de sângele vărsat doar pentru ca unii să se cațere peste cadavre și să pună mâna pe ciolanul …. puterii, iar alții să obțină funcții și grade nemeritate, bani și alte facilități mânjite cu sânge … nevinovat. 😔😔😔😥😥😥😥😥”

Previous Story

Brașov. Copil dispărut, găsit în 15 minute. Poliția Locală: „Polițistul local a auzit strigătele de disperare ale unei femei…Copilul a ieșit dintr-o tufă din Parcul Titulescu, unde s-a ascuns de frică din cauză că se pierduse de cei dragi…”

Next Story

Aer curat la Brașov. Cadou de Crăciun de la marii poluatori care și-au luat vacanță. Silvia: „Asta cu poluarea de la mașini e pentru fraieri!!! Azi hainele nu au miros…hainele întinse la uscat si în plus nu a existat acel fum!!! Acea …”