Brașov. Copil dispărut, găsit în 15 minute. Poliția Locală: „Polițistul local a auzit strigătele de disperare ale unei femei…Copilul a ieșit dintr-o tufă din Parcul Titulescu, unde s-a ascuns de frică din cauză că se pierduse de cei dragi…”

Last Updated on decembrie 23, 2019 Un agent al Poliției Local Brașov pare că s-a specializat în găsirea copiilor pierduți prin centrul orașului.

Politia Locala Brasov: „RAUL PUȘCĂ, POLIȚISTUL LOCAL CU O MISIUNE PERMANENTĂ: RECUPERAREA COPIILOR PIERDUȚI
Aflat în misiune de menținere a ordinii și liniștii publice în zona Primăriei Brașov, polițistul local a auzit strigătele de disperare ale unei femei. Agentul s-a apropiat de ea, încercând să o liniștească pentru a putea afla ce s-a întâmplat.

Brașov. Copil dispărut, găsit în 15 minute. Poliția Locală: „Polițistul local a auzit strigătele de disperare ale unei femei...Copilul a ieșit dintr-o tufă din Parcul Titulescu, unde s-a ascuns de frică din cauză că se pierduse de cei dragi...” 1

Femeia își pierduse copilul de opt ani. Îl căutase, însă era deznădăjduită pentru că nu l-a putut găsi cu niciun chip. Experimentat deja în căutarea și găsirea minorilor pierduți în centrul orașului, polițistul local nu a stat pe gânduri și a pornit în căutarea lui, nu înainte însă de a-l da în consemn prin dispecerat.

Polițistul local a reușit să îl găsească în mai puțin de 15 minute, spre bucuria mamei și a surorii lui. Copilul a ieșit dintr-o tufă din Parcul Titulescu, unde s-a ascuns de frică din cauză că se pierduse de cei dragi.

Aventura familiei s-a petrecut în jurul orei 17.00, când deja se lăsase întunericul și s-a încheiat după ce și tatăl copilului a ajuns la Primărie, unde a insistat să formuleze o scrisoare de mulțumire polițistului local.

Brașov. Copil dispărut, găsit în 15 minute. Poliția Locală: „Polițistul local a auzit strigătele de disperare ale unei femei...Copilul a ieșit dintr-o tufă din Parcul Titulescu, unde s-a ascuns de frică din cauză că se pierduse de cei dragi...” 2

Polițistul local brașovean a intrat în atenția publică drept polițistul copiilor pierduți prin postările de pe pagina de Facebook “Fabrica de tătici”.
De remarcat este faptul că, anul trecut polițiștii locali au găsit și redat familiilor lor (unul de origine franceză) șase copii pierduți în centrul orașului, în special în perioada Sărbătorilor de iarnă”.

Previous Story

(Foto) Catalina: „Brașov, sper ca peste 5 ani sa te ajungem si noi din urma. Macar un pic” Cât de trist arată Targul de Crăciun din Constanța

Next Story

Brașov. Ioan, la Revoluție: „Datorită bunului Dumnezeu am scăpat din aceea ambuscadă în care militarul de VM speriat a deschis focul asupra autoturismului Dacia cu număr de Armată condus de subsemnatul împroșcându-l cu o rafală de gloanțe și rănindu-l pe ofițerul din dreapta mea. A tras un ,,militar ” asupra altui ,,militar “. Acesta a fost primul foc tras în Brașov și nu cel de la ora 02.30 de la hotelul Capitol. Am scăpat cu viața, iar de atunci în fiecare an la data respectivă sărbătoresc noua viață ce mi-a fost dăruită. Păcat că alții …”