Video Brașov. Erwin Albu: „S-a emis primul abonament din istoria transportului metropolitan RATBV SA Brasov – Codlea!”

Last Updated on decembrie 23, 2019 Erwin Albu, viceprimarul din Codlea, a fost cel mai supărat de vestea că din 23 decembrie nu vor circula autobuze RATBV spre Codlea. După o ședință tensionată astăzi, s-a decis ca autobuzele să plece spre Codlea, Râșnov, Feldioara și Prejmer.

Erwin Albu: „S-a emis primul abonament din istoria transportului metropolitan RATBV SA Brasov – Codlea!”

Erwin Albu: „Prima cursa RATBV METROPOLITAN Brasov – Codlea”

Astăzi, 23 decembrie, primarul George Scripcaru a avut o întâlnire cu reprezentanții autorităților publice locale din Codlea, reprezentată de viceprimarul Erwin Albu, Râșnov, prin primarul Liviu Butnariu, Feldioara, reprezentată de primarul Sorin Taus și din comuna Prejmer, reprezentată de primarul Șerban Todorică, pentru a discuta ultimele detalii cu privire la extinderea transportului metropolitan și în aceste localități, anunță bizbrasov.ro.

La întâlnire au mai participat directorul Asociației Metropolitană pentru Dezvoltarea Durabilă a Transportului Public Brașov, Aurelian Danu, și directorul RAT, George Cornea.

Previous Story

Catalin Popa: „Și într-un final transportul metropolitan Brasov- Prejmer- Lunca Calnicului și Retur a început de azi orele 18:05! După cum vedeți mi-am achiziționat un bilet tur/retur de la Stația din Triaj. O sa …”

Next Story

(Foto) Catalina: „Brașov, sper ca peste 5 ani sa te ajungem si noi din urma. Macar un pic” Cât de trist arată Targul de Crăciun din Constanța