PNL Brașov la fel ca PSD, atac la USR. Poluarea din Brașov este așa o conspirație, chiar internațională. Corneliu Teposu: „Consilierul local Pamela Diaconu, care nu are nicio problemă că Fin-Eco, la care Consiliul Local Brașov este acționar, nu a închis două celule – prima de zece ani trebuia închisă, conform legii -, că nu și-a îndeplinit angajamentele asumate și că vreo 25.000 de brașoveni au parte frecvent de mirosuri și gaze toxice emanate de acea groapă de gunoi. Mai mult …”

Last Updated on decembrie 23, 2019 Vineri a avut loc o dezbatere pe tema calității aerului, la Primăriei. Invitații lui George Scripcaru au început să o lălăie până când cetățenii nervoși că pute în oraș i-au pus la punct și au început să discute aplicat despre poluare.
Reacția PNL Brașov după dezbatere? Nu e nicio poluare în Brașov. Totul este o conspirație. Cei de la PSD, când erau criticați de Comisia Europeană pentru porcăriile pe legile Justiției, spuneau că totul este în regulă și străinii ăia sunt fraieri.

Așa și PNL Brașov. Comisa Europeană spune că Brașovul este cel mai poluat oraș din România iar peneliștii acuză o conspirație, se fac că poluă.

PNL Brașov la fel ca PSD, atac la USR. Poluarea din Brașov este așa o conspirație, chiar internațională. Corneliu Teposu: „Consilierul local Pamela Diaconu, care nu are nicio problemă că Fin-Eco, la care Consiliul Local Brașov este acționar, nu a închis două celule - prima de zece ani trebuia închisă, conform legii -, că nu și-a îndeplinit angajamentele asumate și că vreo 25.000 de brașoveni au parte frecvent de mirosuri și gaze toxice emanate de acea groapă de gunoi. Mai mult ...” 1

Consiliera locală PNL, Pamela Diaconu, spune că „Circul USR întreținut de domnul senator Allen Coliban și secondat de Radu Hossu a urmărit din nou să pună presiune nejustificată pe Consiliul Local Brasov și pe domnul primar George Scripcaru pentru chipurile, aspectele legate de poluarea din Brașov”.

Presiune nejustificată și chipurile, aspectele legate de poluarea din Brașov. De ce nu merge consiliera să stea câteva zile în Triaj unde pute aproape zilnic sau în Avantgarden unde concentrația la  pulberile cancerigene PM2,5 este depășită constant?

Corneliu Teposu: „Consilierul local Pamela Diaconu, care nu are nicio problemă că Fin-Eco, la care Consiliul Local Brașov este acționar, nu a închis două celule – prima de zece ani trebuia închisă, conform legii -, că nu și-a îndeplinit angajamentele asumate și că vreo 25.000 de brașoveni au parte frecvent de mirosuri și gaze toxice emanate de acea groapă de gunoi.

Mai mult, sunt multe locuințe aflate în interiorul razei de un kilometru ceea ce înseamnă că nu au respectat nici legislația, nici drepturile la sănătate și mediu curat al acelor brașoveni”

PNL Brașov la fel ca PSD, atac la USR. Poluarea din Brașov este așa o conspirație, chiar internațională. Corneliu Teposu: „Consilierul local Pamela Diaconu, care nu are nicio problemă că Fin-Eco, la care Consiliul Local Brașov este acționar, nu a închis două celule - prima de zece ani trebuia închisă, conform legii -, că nu și-a îndeplinit angajamentele asumate și că vreo 25.000 de brașoveni au parte frecvent de mirosuri și gaze toxice emanate de acea groapă de gunoi. Mai mult ...” 2

Mai, 2018. Comisia Europeană a deschis o procedură de infringement împotriva României deoarece autorităţile noastre nu au întreprins măsurile necesare pentru a respecta valorile limită convenite privind calitatea aerului. Dosarul a fost înaintat de Comisia Europeană la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene, anunța Adevarul.

Cazurile speciale sunt cele ale oraşelor Bucureşti, Iaşi şi Braşov, acolo unde valorile limită zilnce ale particulelor de praf au fost depăşite constant încă din ziua când Directiva Comisiei a fost transpusă în legislaţia noastră.

Previous Story

Brașov. E normal? George: „Am întâlnit 5 vânători intre Pietrele lui Solomon si Poiana Brașov, si nu erau in drum spre locul de vânătoare. Acolo era locul de vânătoare caci stăteau “la panda”. Cel mai aglomerat traseu turistic din Brașov, sâmbăta, la ora 12:00…”

Next Story

Catalin Popa: „Și într-un final transportul metropolitan Brasov- Prejmer- Lunca Calnicului și Retur a început de azi orele 18:05! După cum vedeți mi-am achiziționat un bilet tur/retur de la Stația din Triaj. O sa …”