Brașov. E normal? George: „Am întâlnit 5 vânători intre Pietrele lui Solomon si Poiana Brașov, si nu erau in drum spre locul de vânătoare. Acolo era locul de vânătoare caci stăteau “la panda”. Cel mai aglomerat traseu turistic din Brașov, sâmbăta, la ora 12:00…”

Last Updated on decembrie 23, 2019 Brașovenii și turiștii sunt avertizați, nu de autorități, că intre Pietrele lui Solomon si Poiana Brașov riscați să dați de unii ascunși prin tufișuri care-și spun vânători. Aceștia sunt înarmați iar dacă sunt și beți riscați să primiți un glonț de la ei.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Enescu George a scris: „Întreb si eu pentru un prieten.
E normal sa se organizeze partida de vânătoare pe (poate) cel mai aglomerat traseu turistic din Brașov, sâmbăta, la ora 12:00.
Am întâlnit 5 vânători intre Pietrele lui Solomon si Poiana Brașov, si nu erau in drum spre locul de vânătoare. Acolo era locul de vânătoare caci stăteau “la panda”. Si am tot văzut altii pe culmile si vaile adiacente.
Brașov. E normal? George: „Am întâlnit 5 vânători intre Pietrele lui Solomon si Poiana Brașov, si nu erau in drum spre locul de vânătoare. Acolo era locul de vânătoare caci stăteau “la panda”. Cel mai aglomerat traseu turistic din Brașov, sâmbăta, la ora 12:00...” 1
(foto arhiva dcnews.ro)

Vreo idee unde putem face o sesizare? Am vazut ceva indignare in randul turistilor”

Catalin-tudor Burnea: Am luat-o pe nemarcat spre crucur, am avut noroc ca m am întâlnit cu unul din ei ca riscam sa fiu confundat cu ceva animal. Când le am zis ca e zona turistica îmi zice ca nu am ce cauta pe nemarcat. Ca asa scrie în nu știu ce… Lege.
Se pare ca domnii ăștia cred ca muntele le aparține. De fapt asa cred toți care au drujba sau pușcă.

Si eu sunt interesat dacă pot face o sesizare ceva.
Postavaru e un munte plin de turiști, pe trasee sau în afara lor. Numai un idiot p face o partida de vânătoare în weekend pe un munte atât de aglomerat. Iar comparație între munte și autostrada, chiar și în discuția asta e ca nuca n perete.

Claudia Gican: S-au auzit și de pe Valea Cetății împușcături, dar am crezut că sunt ceva turiști cu petarde nimeriti pe acolo… wtf! Acum imi pare bine că nu am urcat spre La Bancuță, cum eram și singură și alergam în liniște…

Previous Story

Brașov. Autobuzele RATBV NU vor circula spre Codlea, Râșnov, Feldioara și Prejmer din 23 decembrie. Erwin Albu: „Acuz Asociația de Transport Metropolitan ca ne asigura o comunicare publica execrabila a gestionarii dezvoltării transportului metropolitan. Nimeni nu știe nimic, iar de această situație profită …”

Next Story

PNL Brașov la fel ca PSD, atac la USR. Poluarea din Brașov este așa o conspirație, chiar internațională. Corneliu Teposu: „Consilierul local Pamela Diaconu, care nu are nicio problemă că Fin-Eco, la care Consiliul Local Brașov este acționar, nu a închis două celule – prima de zece ani trebuia închisă, conform legii -, că nu și-a îndeplinit angajamentele asumate și că vreo 25.000 de brașoveni au parte frecvent de mirosuri și gaze toxice emanate de acea groapă de gunoi. Mai mult …”