Brașov. Bolnavă din cauza poluării?! Silvia: „Ma simt foarte rău, masca nu mi-a ajuns, am 2 copii bolnavi acasă…toți cu sistemul respirator si nu e de la grădiniță!!! Sa ies in aerul acesta e groaznic….aerul asta mi-a produs o laringita de toată frumusețea…”

Last Updated on decembrie 20, 2019 O brașoveancă susține că ea și cei doi copii s-au îmbolnăvit din cauza poluării din oraș. Au probleme cu sistemul respirator.

Pe grupul de Facebook Stop poluării din Brașov! Vrem aer curat!, Trony Silvia a scris: „Din păcate nu pot ajunge la ședință!!!Ma simt foarte rău, masca nu mi-a ajuns, am 2 copii bolnavi acasă…toți cu sistemul respirator si nu e de la grădiniță!!! Sa ies in aerul acesta e groaznic…

Nu știu cat de poluat mai este acum. Dar la cum respir nu e indicat!!! Am pentru dl primar diagnosticele mele…Nici medicii nu știu exact ce am. Ramane sa consult si alți medici!!

Brașov. Bolnavă din cauza poluării?! Silvia: „Ma simt foarte rău, masca nu mi-a ajuns, am 2 copii bolnavi acasă...toți cu sistemul respirator si nu e de la grădiniță!!! Sa ies in aerul acesta e groaznic....aerul asta mi-a produs o laringita de toată frumusețea...” 1 Brașov. Bolnavă din cauza poluării?! Silvia: „Ma simt foarte rău, masca nu mi-a ajuns, am 2 copii bolnavi acasă...toți cu sistemul respirator si nu e de la grădiniță!!! Sa ies in aerul acesta e groaznic....aerul asta mi-a produs o laringita de toată frumusețea...” 2

Daca dansul imi plătește sănătatea si mi da anii de viata înapoi, anii pe care poluarea mi-i ia!!!Succes. Mulțumesc. Va stau la dispoziție pentru orice. Va trimit chiar si video sa vedeți ca nu am voce…aerul asta mi-a produs o laringita de toată frumusețea…”

Previous Story

Foto Brașov. Allen Coliban: „Respect? Suntem zeci de oameni în fața Primăriei Brașov, așteptând să intrăm la dezbaterea pe calitatea aerului convocată de domnul primar Scripcaru pentru ora 12:00. Este 12:20 și încă așteptăm, în stradă…”

Next Story

Brașov. Radu Hossu: „Am fost la dezbaterea pe poluare desfășurată la inițiativa Primăriei Brașov, după ignorarea cererilor cetățenilor ani la rând. Câteva concluzii: – Primăria NU…”