Foto Brașov. Allen Coliban: „Respect? Suntem zeci de oameni în fața Primăriei Brașov, așteptând să intrăm la dezbaterea pe calitatea aerului convocată de domnul primar Scripcaru pentru ora 12:00. Este 12:20 și încă așteptăm, în stradă…”

Last Updated on decembrie 20, 2019 Primăria Brașov a convocat o discuție pe mediu dar cetățenii sunt ținuți afară, reclamă senatorul Allen Coliban

Allen Coliban: „Respect?
Suntem zeci de oameni în fața Primăriei Brașov, așteptând să intrăm la dezbaterea pe calitatea aerului convocată de domnul primar Scripcaru pentru ora 12:00. Este 12:20 și încă așteptăm, în stradă, să se termine ședința comemorativă a Consiliului Local, convocată IERI.
Foto Brașov. Allen Coliban: „Respect? Suntem zeci de oameni în fața Primăriei Brașov, așteptând să intrăm la dezbaterea pe calitatea aerului convocată de domnul primar Scripcaru pentru ora 12:00. Este 12:20 și încă așteptăm, în stradă...” 1

După ce că Brașovul pute și e plin de praf, Scripcaru nu dă dovadă nici de minimul respect datorat cetățenilor”.

Corneliu Teposu: „Cum se numește acea atitudine când îi chemi pe cetățeni la o dezbatere pe problema calității aerului din oraș, la ora 12:00, dar cel puțin până la 12:23 sunt ținuți în fața primăriei?

P.S. Dacă primarul Scripcaru nu ne primește, facem dezbaterea în fața primăriei.”
Foto Brașov. Allen Coliban: „Respect? Suntem zeci de oameni în fața Primăriei Brașov, așteptând să intrăm la dezbaterea pe calitatea aerului convocată de domnul primar Scripcaru pentru ora 12:00. Este 12:20 și încă așteptăm, în stradă...” 2
Revenim cu detalii!

Previous Story

Emil: „Semnul victoriei a fost pentru noi, în Brașov, un mod de salut în primele luni după revoluție. În loc de salut/servus/bună, spuneam ”Victorie!” și făceam acest semn al victoriei…Rămâne o întrebare:” 

Next Story

Brașov. Bolnavă din cauza poluării?! Silvia: „Ma simt foarte rău, masca nu mi-a ajuns, am 2 copii bolnavi acasă…toți cu sistemul respirator si nu e de la grădiniță!!! Sa ies in aerul acesta e groaznic….aerul asta mi-a produs o laringita de toată frumusețea…”