Brașov. Hypermarketul Carrefour amendat cu 14.000 de lei de Protecția Consumatorului. „În Brașov acțiunea a scos la iveală numeroase probleme, pe lângă cele deja prezentate la nivel național. Discutăm de …”

Last Updated on octombrie 30, 2019 Protecția Consumatorului a propus închiderea a două magazin din țară pentru abateri grave. La Brașov, Comisarii au dat amenzi de 14.000 de lei și au oprit de la comercializare 183 de kilograme de produse alimentare în urma unui control efectuat la hypermarketul Carrefour din Brașov.

„În Brașov acțiunea a scos la iveală numeroase probleme, pe lângă cele deja prezentate la nivel național. Discutăm de neconformități referitoare la țara de origine depozitare, incorectă informare deficitară spații necorespunzătoare etc”, a declarat Sorin Susanu, șeful CRPC Brașov, anunță bizbrasov.ro.

Brașov. Hypermarketul Carrefour amendat cu 14.000 de lei de Protecția Consumatorului. „În Brașov acțiunea a scos la iveală numeroase probleme, pe lângă cele deja prezentate la nivel național. Discutăm de ...” 1

Inspectorii ANPC au verificat 14 magazine Carrefour, printre care și cel Brașov, la care au fost constatate abateri pentru care au fost aplicate 35 de amenzi în valoare de 301.000 lei, fiind propusă măsura închiderii temporare până la 6 luni a două magazine.

Previous Story

Brașov. Mergi? Marș de Protest pentru salvarea pădurii din zona Tâmpa. 8,000 de coapci vor fi tăiați cu acordul PNL Brașov și George Scripcaru. Asociatia Pro Schei‎: „Traseul confirmat al Marșului pentru Păduri Brașov”: 

Next Story

(Foto) Priviți cât de poluat e Brașovul, măsurători marți seară și miercuri dimineață. Clujul nu are pădurile Brașovului dar are aer mai curat!