(Foto) Priviți cât de poluat e Brașovul, măsurători marți seară și miercuri dimineață. Clujul nu are pădurile Brașovului dar are aer mai curat!

Last Updated on octombrie 30, 2019 Foarte mulți brașoveni nu sunt convinși că zi de zi respiră un aer otrăvitor, cancerigeni. Ei încă au iluzia că pădurea îi apără, cumva magic, de efectele nefaste ale poluării cu particule cancerigene.

Dacă le arăți măsurători privind calitatea aerului nu au nicio reacție. Pădurea e pădure și obligatoriu îi apără. Priviți cât de poluat e Brașovul, măsurători marți seară și miercuri dimineață. (calitateaer.ro).
(Foto) Priviți cât de poluat e Brașovul, măsurători marți seară și miercuri dimineață. Clujul nu are pădurile Brașovului dar are aer mai curat! 1

(Foto) Priviți cât de poluat e Brașovul, măsurători marți seară și miercuri dimineață. Clujul nu are pădurile Brașovului dar are aer mai curat! 2

(Foto) Priviți cât de poluat e Brașovul, măsurători marți seară și miercuri dimineață. Clujul nu are pădurile Brașovului dar are aer mai curat! 3

Clujul nu are pădurile Brașovului dar are aer mai curat!
(Foto) Priviți cât de poluat e Brașovul, măsurători marți seară și miercuri dimineață. Clujul nu are pădurile Brașovului dar are aer mai curat! 4

Asociatia Pro Schei: „Brașovul este unul dintre cele mai poluate orașe din România. Anul trecut, Comisia Europeană a demarat procedurile de infringement împotriva României pentru poluarea aerului din Bucureși, Iași și Brașov.
(Foto) Priviți cât de poluat e Brașovul, măsurători marți seară și miercuri dimineață. Clujul nu are pădurile Brașovului dar are aer mai curat! 5

De atunci, administrația brașoveană nu a luat măsuri vizibile de a reduce poluarea. Traficul a atins proporții fără precedent, iar multe dintre zonele împădurite din oraș sunt amenințate. Ținând cont că Brașovul are cele mai puține spații verzi pe cap de locuitor, considerăm că protejarea și conservarea pădurilor rămase intacte ar trebui să fie prioritară.

Pădurile sunt cea mai bună unealtă de curățare a aerului și de reglare a climei. Fără protejarea lor, calitatea vieții brașovenilor va avea de suferit, iar problema poluării aerului va continua să se agraveze”.

Previous Story

Brașov. Hypermarketul Carrefour amendat cu 14.000 de lei de Protecția Consumatorului. „În Brașov acțiunea a scos la iveală numeroase probleme, pe lângă cele deja prezentate la nivel național. Discutăm de …”

Next Story

Brașov. Alt șofer nesimțit? Adriana: „Am făcut cu mana la acest șofer sa tragă lângă trotuar ca să pot urca, cu căruțul pentru ca sunt imobilizata ma deplasez într-un scaun cu rotile …Rușine ca avem astfel de șoferi îmi pare rău ca am postat dar trebuie sa se înțeleagă ca suntem si noi cei bolnavi suntem Oameni”