Brașov. Spitalul Sf Constantin deschide Centrul de Cardiologie Clinică și Intervențională. „Laboratorul de Cateterism Cardiac și Angiografie dispune de cel mai modern angiograf din regiune care va putea deservi pacienți din toata țara. Se vor efectua…”

Last Updated on octombrie 29, 2019 Spitalul Sf Constantin din Brașov anunță că din 4 noiembrie deschide Centrul de Cardiologie Clinică și Intervențională.

Spitalul Sf Constantin: „29 noiembrie este World Stroke Day (Ziua Mondială AVC), o zi dedicată conștientizării riscului de a suferi un accident vascular cerebral și a prevenției prin controale periodice la medicul cardiolog.

Brașov. Spitalul Sf Constantin deschide Centrul de Cardiologie Clinică și Intervențională. „Laboratorul de Cateterism Cardiac și Angiografie dispune de cel mai modern angiograf din regiune care va putea deservi pacienți din toata țara. Se vor efectua...” 1

O ocazie potrivită pentru a anunța începerea activității Centrului de Cardiologie Clinică și Intervențională din cadrul Spitalului Sf Constantin Brașov, din 4 noiembrie 2019.

Laboratorul de Cateterism Cardiac și Angiografie dispune de cel mai modern angiograf din regiune care va putea deservi pacienți din toata țara. Se vor efectua coronarografii, arteriografii, angioplastii coronariene cu stent și angioplastii periferice cu stent. Procedurile interventionale vor fi efectuate in peste 95% din cazuri prin abord radial.

Centrul are o capacitate de 17 paturi, din care 2 paturi de USTACC (Unitate de Supraveghere și Tratament Avansat al Pacienților Cardiaci Critici) dotate la cel mai înalt nivel, unde vor fi tratați pacienți cu diagnostice din toată patologia de boli cardiovasculare.

Echipa de medici cardiologi a noului centru: Dr. Dragoș Lupu, Dr. Cristian Popescu, Dr. Emil Moldovan (medici cardiologi intervenționiști), Dr. Mohamed Jeridi (medic specialist cardiolog), Dr. Adina Frâncu, Dr. Liliana Jupoiu (medici cardiologi clinicieni)”.

Spitalul Sf. Constantin este un spital privat cu profil multidisciplinar, avand in total 140 de paturi.
Primul Spital Sf. Constantin din Brasov a fost situat pe Iuliu Maniu nr. 49, un proiect inaugurat in 10 martie 2011.

Incepand cu luna iulie 2019, Spitalul Sf. Constantin a devenit operational in noua locatie din Brasov, Calea Bucuresti nr. 318, in fosta locatie Pantex. Locatia din Iuliu Maniu deserveste in continuare pacienti in ambulatoriul de specialitate.

Previous Story

Marian: „Avem nevoie urgentă de drumuri noi între Sânpetru și Brașov. Am cerut audiență la Șeful Serviciului Rutier al I.P.J Brașov, pentru a face cunoscută această situație, iar ca și masură voi propune …”

Next Story

Brașov. Elevă rănită în clasă. S-ar fi lovit la coloană şi are mâinile amorţite. O ambulanță SMURD a intervenit de urgență