Brașov. Percheziții în bazarul de la Astra. Mascaţii le-au răscolit marfa ieftină, dar „de firmă”

Last Updated on octombrie 25, 2019 Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au descins joi după-amiază verificări la comercianţii din zona Galeriilor Kronstadt – Astra din Braşov.

Firmele şi persoanele fizice care au standuri acolo „desfăşoară comerţ cu produse, care poartă sigla unor mărci protejate”, astfel că se fac verificări „în vederea combaterii comerţului cu produse contrafăcute, respectiv respectarea prevederilor Legea 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice”, potrivit celor de la IPJ, preluați de bzb.ro.

Brașov. Percheziții în bazarul de la Astra. Mascaţii le-au răscolit marfa ieftină, dar „de firmă” 1

Nu e prima razie în acest bazar, şi de fiecare dată s-au descoperit produse contrafăcute, haine şi încălţăminte, dar nu numai.

Previous Story

Allen Coliban: „Adevărul despre drumul forestier Gorița. Ce ascunde Scripcaru…8.000 de arbori. 15 ha de pădure. Adică 500 de camioane sau 23 de stadioane de fotbal”. Cum îl apără PNL Brașov pe Scripcaru

Next Story

Mergi? Marșul pentru Păduri Brașov. „Cerem oprirea drumului forestier Gorița și protejarea pădurii care unește Tâmpa de Poiana Brașov! ”