Foto Brașov. Poți ajuta? Răzvan: „Nu putem decât sa i mulțumim celui care ne-a rupt oglinda, in această dimineață minunata de Octombrie. Rugam, dacă sunt informații cu privire la incident. Multzam”

Last Updated on octombrie 23, 2019 Un brașovean cere ajutorul pentru identificarea unui individ care i-a rupt oglinda de la mașină.

Banesiu Razvan: „Nu putem decât sa i mulțumim celui care ne-a rupt oglinda, in această dimineață minunata de Octombrie.
Brașov str Aninoasa.

Foto Brașov. Poți ajuta? Răzvan: „Nu putem decât sa i mulțumim celui care ne-a rupt oglinda, in această dimineață minunata de Octombrie. Rugam, dacă sunt informații cu privire la incident. Multzam” 1 Foto Brașov. Poți ajuta? Răzvan: „Nu putem decât sa i mulțumim celui care ne-a rupt oglinda, in această dimineață minunata de Octombrie. Rugam, dacă sunt informații cu privire la incident. Multzam” 2 Foto Brașov. Poți ajuta? Răzvan: „Nu putem decât sa i mulțumim celui care ne-a rupt oglinda, in această dimineață minunata de Octombrie. Rugam, dacă sunt informații cu privire la incident. Multzam” 3 Foto Brașov. Poți ajuta? Răzvan: „Nu putem decât sa i mulțumim celui care ne-a rupt oglinda, in această dimineață minunata de Octombrie. Rugam, dacă sunt informații cu privire la incident. Multzam” 4

Rugam, dacă sunt informații cu privire la incident.
Multzam”

Previous Story

Brașov. Rares Andrei: „Ce ne facem cu mirosul asta insuportabil? Mirosul pare de hidrocarbura sau de ceva chimic, nu de deșeu menajer. De peste un …”

Next Story

Brașov. Femeie muşcată de mâini de un câine lăsat liber de proprietară pe stradă. Ce spune Poliția