Brașov. Rares Andrei: „Ce ne facem cu mirosul asta insuportabil? Mirosul pare de hidrocarbura sau de ceva chimic, nu de deșeu menajer. De peste un …”

Last Updated on octombrie 23, 2019 Brașovenii sunt „gazați” aproape în fiecare zi iar autoritățile se ascund. Nu cumpără nici măcar senzori mobili pentru a căuta sursa mirosurilor neplăcute, așa cum face viceprimarul Erwin Albu la Codlea.
Acum brașovenii își antrenează nasul pentru a stabili dacă mirosurile vin de la groapa de gunoi sau de la vreo firmă din zona Tractorul.

Pe grupul de Facebook Locuitorii cartierului Tractorul din Brasov, Rares Andrei a scris: „Poveste veche dar fara rezolvare. Ce ne facem cu mirosul asta insuportabil? In fiecare seara, parca la ora fixa, incepe sa se simta un miros intepator.

Brașov. Rares Andrei: „Ce ne facem cu mirosul asta insuportabil? Mirosul pare de hidrocarbura sau de ceva chimic, nu de deșeu menajer. De peste un ...” 1

Primaria ne spune ca e de la depozitul de deseuri menajere, insa de ce se simte frecvent doar seara? Iar mirosul pare de hidrocarbura sau de ceva chimic, nu de deșeu menajer. De peste un an nu s-a rezolvat nimic”.

Robert Potlog: Mie mi s-a parut ca era mai puternic in zona Stabilus pe sos. Harmanului.
Da, de hidrocarburi îl simt si eu.

Adrian Ciobotaru: Intr-adevar, miroase de parca ar fi ars ceva plastic… se sminte puternic si cand mergi cu masina pe centura… inclusiv ziua… iar noapte se duce uneori pana in inima orasului, in zona Centrului Civic – Onix…

Nelu Corbu: Mirosul este de hidrogen sulfurat de la depozitul de gunoi FinEco de langa CET. De ce seara, pentru ca apare fenomenul de inversiune termica si H2S codoara din atmosfera cand se răcește.
Rares Andrei: Nu te contrazic, dar eu am vizitat o gramada de depozite de deseuri in toata tara, inclusiv cele neconforme si nu am simtit niciodata mirosul asta. Nici in Bucuresti langa Glina nu miroase asa.

Octavian Avrigeanu: Mirosul de hidrogen sulfurat e total diferit fata de ce simtim in fiecare dimineata. Nu e asta.

Previous Story

Brașov. A început gripa. Mai mulţi braşoveni afectaţi și de pneumonie

Next Story

Foto Brașov. Poți ajuta? Răzvan: „Nu putem decât sa i mulțumim celui care ne-a rupt oglinda, in această dimineață minunata de Octombrie. Rugam, dacă sunt informații cu privire la incident. Multzam”