Brașov. A început gripa. Mai mulţi braşoveni afectaţi și de pneumonie

Last Updated on octombrie 23, 2019 Potrivit datelor centralizate la nivelul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Braşov, 1.590 de braşoveni au ajuns la medic, în săptămâna 14-20 octombrie, din cauza „bolilor se sezon”.

În săptămâna trecută au fost 1.153 de cazuri de IACRS, cu 220 mai puţine faţă de săptămâna trecută. Dintre acestea, 30 de cazuri au avut nevoie de internare, informează bzb.ro.

Brașov. A început gripa. Mai mulţi braşoveni afectaţi și de pneumonie 1

Pe de altă parte, au fost 434 de cazuri de pneumonie înregistrate, cu 175 mai mult faţă de săptămâna anterioară. 47 de cazuri dintre acestea au primit îngrijiri spitalizate.

De asemenea, în săptămâna 14-20 octombrie, au fost diagnosticate clinic – pe baza simptomelor, 3 cazuri de gripă şi toţi cei trei bolnavi au primit tratament acasă. În săptămâna anterioară au fost 2 cazuri diagnosticate şi niciunul nu a fost internat, conform aceleiaşi surse.

Previous Story

Poluare masivă Codlea. Erwin Albu: „Avertisment: LIMITATI EXPUNEREA LA AER LIBER. Aer extrem de poluat spre seara si noapte in continuare. Risc major de sanatate …“

Next Story

Brașov. Rares Andrei: „Ce ne facem cu mirosul asta insuportabil? Mirosul pare de hidrocarbura sau de ceva chimic, nu de deșeu menajer. De peste un …”