Poluare masivă Codlea. Erwin Albu: „Avertisment: LIMITATI EXPUNEREA LA AER LIBER. Aer extrem de poluat spre seara si noapte in continuare. Risc major de sanatate …“

Last Updated on octombrie 23, 2019 Locuitorii din Codlea au parte de un nou agent economic care poluează aerul din oraș. Compania este înființată de mai multe luni, iar de atunci locuitorii din Codlea au reclamat faptul că, în special seara, emană un fum înecăcios în oraş, însoţit de mirosuri nu uşor de suportat.

„Luni, comisarii Gărzii de Mediu au mers la Codlea, atât la Primăria Codlea, cât şi la un agent economic, unul dintre presupuşii poluatori. Controlul este acum în curs de derulare, pentru că trebuie să studiem mai multe documente”, a declarat şeful Gărzii de Mediu Braşov.

Poluare masivă Codlea. Erwin Albu: „Avertisment: LIMITATI EXPUNEREA LA AER LIBER. Aer extrem de poluat spre seara si noapte in continuare. Risc major de sanatate ...“ 1

Acesta a precizat că agentul economic în cauză a fost amendat şi în luna februarie a acestui an cu suma de 60.000 lei, după ce au constatat nereguli în funcţionare, informează bzb.ro.

Viceprimarul Erwin Albu a scris pe Facebook: Avertisment: LIMITATI EXPUNEREA LA AER LIBER.
Aer extrem de poluat spre seara si noapte in continuare. Risc major de sanatate, conform www.codlea.pulse.eco

Ieri seara pe la primeam avertisment de stat in casa. Azi pe la 16 aerul parea ok, respirabil.
Spre seara, dupa ora 19 spre 21 a existat un varf de poluare, iar acum la 24 situatia continua sa fie grava.

Monitorizam de aproape 3 saptamani aerul in Codlea si situatia este deosebit de grava, conform indicatorilor senzorului instalat la primarie”.

Previous Story

Braşovul Pedalează: „În zilele următoare va fi haos în traficul din Brașov, motiv numai bun să mai lăsați mașina acasă și să circulați și cu bicicleta sau cu transportul în comun. Oricum, am zis de mult că după ce se va inaugura Mall-ul din Centrul Civic bicicleta va fi…”

Next Story

Brașov. A început gripa. Mai mulţi braşoveni afectaţi și de pneumonie