(Foto) Militari din Brașov, “Liliecii Negri”, trimiși în Polonia cu aeronava de transport C-130 Hercules️

Last Updated on octombrie 23, 2019 Militarii brașoveni aparținând Detașamentului de Apărare Antiaeriană “Liliecii Negri” au fost dislocați în Polonia cu aeronava de transport C-130 Hercules️, anunță reprezentanții Ministerului Apărării Naționale.

„În timp ce militarii craioveni se întorc acasă după 7 luni de misiune, militarii brașoveni aparținând Detașamentului de Apărare Antiaeriană “Liliecii Negri” au fost dislocați în Polonia cu aeronava de transport C-130 Hercules️.
(Foto) Militari din Brașov, "Liliecii Negri", trimiși în Polonia cu aeronava de transport C-130 Hercules️ 1

(Foto) Militari din Brașov, "Liliecii Negri", trimiși în Polonia cu aeronava de transport C-130 Hercules️ 2

(Foto) Militari din Brașov, "Liliecii Negri", trimiși în Polonia cu aeronava de transport C-130 Hercules️ 3

(Foto) Militari din Brașov, "Liliecii Negri", trimiși în Polonia cu aeronava de transport C-130 Hercules️ 4

Aceștia vor participa timp de 6 luni la misiunea de asigurare a prezenţei înaintate consolidate în flancul Nord-Estic al Alianţei NATO.

Activitățile de predare-primire a tehnicii de artilerie și a principalelor responsabilități între Detașamentul de Apărare Antiaeriană “Scorpionii Albaștri” și Detașamentul de Apărare Antiaeriană “Liliecii Negri” sunt în curs de finalizare.

Pe 25 octombrie, de Ziua Armatei, va avea loc transferul de autoritate între cele două detașamente, și începând din acel moment, Baza Militară din Bemowo Piskie, precum și poligoane din împrejurimi, vor fi noua casă a militarilor brașoveni.

Felicitări și drum bun spre casă, “Blue Scorpions”.
Succes în noua misiune, “Black Bats”, au transmis cei de la MApN.

 

Previous Story

Brașov. Copil leșinat în autobuz RATBV. Șofer impasibil. „Cum puii mei să îți pese mai mult de faptul că încurci traficul, decât un copil care a leșinat în autobuz???? Păi nu a făcut bine un călător …”

Next Story

Braşovul Pedalează: „În zilele următoare va fi haos în traficul din Brașov, motiv numai bun să mai lăsați mașina acasă și să circulați și cu bicicleta sau cu transportul în comun. Oricum, am zis de mult că după ce se va inaugura Mall-ul din Centrul Civic bicicleta va fi…”