Brașov. Update. A fost identificat șoferul care a murit într-o parcare din Germania

Last Updated on octombrie 3, 2019 Un șofer care conducea o dubă cu numere de Brașov a fost găsit decedat într-o parcare din Germania.

E vorba despre un tânăr de 19 ani, originar din Covasna, angajat de doar o lună la o firmă de transport din Bran, jud Brasov, – MAU International Logistics, care are mai multe maşini în Europa, scriu cei de la Ştiri Diaspora şi Info Trafic, anunță bzb.ro.

Familia a fost anunţată, la fel şi transportatorul din Bran, au confirmat joi surse apropiate.

Brașov. Update. A fost identificat șoferul care a murit într-o parcare din Germania 1

Un şofer român a fost găsit mort în parcare, în Germania. „Ziceai că doarme!”, a scris miercuri seara pe Facebook un coleg, tot român, cel care l-a găsit şi a chemat Poliţia.

Şoferul se pare că a făcut infarct în cabină. A fost găsit fără viaţă în cabină, într-o parcare din Wurzburg, pe Autostrada A3, între Hosbach şi Waldaschaff

Se pare că mașina avea motorul pornit și bărbatul stătea chircit în cabină, cu capul pe geam, desculţ.

Poliţia a venit şi a ridicat cadavrul din autoutilitara înmatriculată în Braşov. Cauza posibilă a decesului: infarct, tânărul fiind găsit cu părţi ale corpului învineţite.

În parcarea în care a fost găsit există camere de supraveghere şi din câte se pare poliţiştii au descoperit că dubiţa staţiona acolo de aproape 13 ore. Maşina a fost găsită cu farurile aprinse şi cu motorul pornit, e posibil ca şoferul să fi murit foarte rapid după ce a reuşit să intre în parcare.

Un apel pe rețelele de socializare a fost lansat de colegi , alături de poze înfiorătoare, în itenţia ca, dacă cineva îl cunoaște, să anunțe familia. „Colegii din Brașov care cunoașteți mașina, distribuiți! Șoferul este mort în parcare cu motorul pornit de la Sirocuuu. Era vânat. A venit Poliția și l-au luat”, a fost apelul lansat pe Facebook.

Previous Story

Video Brașov. Copiii se joacă printre camioane și excavatoare, în parcul din Livadă. Ce spune Primăria. ASUM: „În general copiiilor le place să se joace în parc cu mașinute, tractorașe, dar acestea sunt totuși prea mari! Inițial am crezut că …”

Next Story

Brașov. ‎Dan Padure‎: „Actualizare transport elevi:autobuzele sosesc PLINE la Mesota, astfel încât copiii trebuie sa stea in picioare. Primele 2 nici nu opresc in aceasta stație! RATBV SA: sunteți si voi atenți la situația din teren, suplimentați si voi autobuzele?”