Deținătoarea recordului național la CM 50 km, încântată de Brașov. „A fost un campionat extraordinar de frumos, o organziare impecabilă, un traseu minunat, și am fost surprinsă de numărul susținătorilor care ne-au încurajat pe parcurs. Pentru mine a fost…”

Last Updated on septembrie 3, 2019 Paula Todoran, deținătoarea recordului național la CM 50 km, s-a declarat încântată de Brașov.

Atleta deține recordul național feminin la alergare pe distanța de 50 km, cu timpul de 3 ore, 28 de minute și 8 secunde, și a obținut locul al șaptelea pe echipe la Campionatul Mondial de 50 km alergare care a avut loc duminică, 1 septembrie, la Brașov, scrie brasovcity.ro.

Deținătoarea recordului național la CM 50 km, încântată de Brașov. „A fost un campionat extraordinar de frumos, o organziare impecabilă, un traseu minunat, și am fost surprinsă de numărul susținătorilor care ne-au încurajat pe parcurs. Pentru mine a fost...” 1

„A fost un campionat extraordinar de frumos, o organziare impecabilă, un traseu minunat, și am fost surprinsă de numărul susținătorilor care ne-au încurajat pe parcurs.

Pentru mine a fost prima participare la o cursă de 50 km, m-am antrenat special pentru ea și sunt mulțumită că am avut o evoluție constantă, după un start bun“, a spus atleta, care iubește Brașovul și este o prezență permanentă la Crosul „15 Noiembrie“.

„Este o competiție la care particip de cel puțin 10 ani, sunt invitată și în acest an și mă onorează această invitație, pentru că este un eveniment de tradiție și care are o istorie în spate“, a adăugat Paula Todoran.

Atleta are 34 de ani, practică atletismul de 22 de ani, este campioană națională la maraton (42 km) și semimaraton (21 km), campioană balcanică la maraton și a reprezentat România la Jocurile Olimpice de la Rio (2016), tot în proba de maraton.

Previous Story

Brașov. Caravana Gaudeamus vine iar în Piața Sfatului. Mii de cărți, ultimele noutăți editoriale, mari reduceri de prețuri și un munte de premii…”

Next Story

Sherban Lupu: „Atenție tuturor celor care doresc sa viziteze Cetatea Brașovului! Nu va mai deranjați să urcați pana acolo deoarece nu aveți ce vedea! După cum ne-au informat cei doi paznici care sedeau comod sub inscripția pe zid a anului 1580, cetatea este închisă pe timp nelimitat! Despre o priveliște minunata asupra Brașovului nici vorba! Bălăriile lăsate să crească neglijent …”