Brașov. Sorin:„Atenție urs la lacul Noua in zona de grătar”. Oana: „Sunt ca si acasă!.. Ce sa facă si ei, înainte aveau pădure si rar se aventurau oamenii. Acum drumul pana la Fântâna hotilor este asfaltat!”

Last Updated on august 31, 2019 Un urs a fost fotografiat vineri seara la Lacul Noua, în zona de grătare.

Pe grupul de Facebook Ce iti trebuie, frate? Brasov, Sorin Mihai Stoica a scris: „Atenție urs la lacul Noua in zona de grătar”
Colt de Rai Camping Săcele: Apare frecvent
Daniela Bodi: L-am văzut și noi in parc la Noua

Brașov. Sorin:„Atenție urs la lacul Noua in zona de grătar”. Oana: „Sunt ca si acasă!.. Ce sa facă si ei, înainte aveau pădure si rar se aventurau oamenii. Acum drumul pana la Fântâna hotilor este asfaltat!” 1 Brașov. Sorin:„Atenție urs la lacul Noua in zona de grătar”. Oana: „Sunt ca si acasă!.. Ce sa facă si ei, înainte aveau pădure si rar se aventurau oamenii. Acum drumul pana la Fântâna hotilor este asfaltat!” 2

Macrea Ionel: RoAlert doarme?! sau acționează după ce pleacă ursul😂😂😂
Oana Hinta: Sunt ca si acasa!.. Ce sa faca si ei,inainte aveau padure si rar se aventurau oamenii . Acum drumul pana la Fantana hotilor este asfaltat!.

Previous Story

Brașov. A apelat la o ”ghicitoare” în stația de autobuz. A pus toți banii și bijuteriile într-o batistă. Ghicitoare i-a legat femeii batista de bluză în spate şi i-a spus să nu umble la ea până acasă. A găsit doar pietricele

Next Story

Brașov. Bianca Roman explică de ce a râs de românii aflați în depresie. „Mesajul pe care l-am postat pe 23 august este …”