(Foto) George Boroda: „În Brașov facem un Mall. Știu ca e un proiect care a stârnit furia unora : acest proiect generează trafic și se poate transforma într-o insula de căldură. Dar 2000 de angajați, o mare parte dintre ei vor lucra în cei 25 mii mp de birouri clasa A, vor ridică economia locală. Studenții vor avea …”

Last Updated on august 22, 2019 În Centrul Civic se construiește un Mall care va schimba total zona. Mall-ul ar urma să fie inaugurat la începutul lui 2020.

„La Brașov, proiectul evoluează foarte bine, suntem la nivelul la care structura iese din pământ deja, în timp ce în cazul clădirii de birouri am ajuns cu scheletul la etajul 6. Dacă menținem ritmul acesta, vom inaugural mall-ul în primavera lui 2020. Totul merge bine, cu un an înainte de deschidere este închiriat în proporție de 90%, iar până la deschidere va fi complet închiriat”, a spus Doron Klein, CVEO al AFI Europe România, potrivit bizbrasov.ro.

 

George Boroda: „În Brașov facem un mall.
Spun facem pentru ca investitorii s-au alăturat comunității locale in acest proiect. Deja in acest moment sunt sute de angajați, in majoritate proveniți de la firmele locale colaboratoare. Sunt 60 de milioane de euro de cheltuit și banii, desi multi, trebuiesc cheltuiti cu folos.

(Foto) George Boroda: „În Brașov facem un Mall. Știu ca e un proiect care a stârnit furia unora : acest proiect generează trafic și se poate transforma într-o insula de căldură. Dar 2000 de angajați, o mare parte dintre ei vor lucra în cei 25 mii mp de birouri clasa A, vor ridică economia locală. Studenții vor avea ...” 1 (Foto) George Boroda: „În Brașov facem un Mall. Știu ca e un proiect care a stârnit furia unora : acest proiect generează trafic și se poate transforma într-o insula de căldură. Dar 2000 de angajați, o mare parte dintre ei vor lucra în cei 25 mii mp de birouri clasa A, vor ridică economia locală. Studenții vor avea ...” 2 (Foto) George Boroda: „În Brașov facem un Mall. Știu ca e un proiect care a stârnit furia unora : acest proiect generează trafic și se poate transforma într-o insula de căldură. Dar 2000 de angajați, o mare parte dintre ei vor lucra în cei 25 mii mp de birouri clasa A, vor ridică economia locală. Studenții vor avea ...” 3 (Foto) George Boroda: „În Brașov facem un Mall. Știu ca e un proiect care a stârnit furia unora : acest proiect generează trafic și se poate transforma într-o insula de căldură. Dar 2000 de angajați, o mare parte dintre ei vor lucra în cei 25 mii mp de birouri clasa A, vor ridică economia locală. Studenții vor avea ...” 4 (Foto) George Boroda: „În Brașov facem un Mall. Știu ca e un proiect care a stârnit furia unora : acest proiect generează trafic și se poate transforma într-o insula de căldură. Dar 2000 de angajați, o mare parte dintre ei vor lucra în cei 25 mii mp de birouri clasa A, vor ridică economia locală. Studenții vor avea ...” 5 (Foto) George Boroda: „În Brașov facem un Mall. Știu ca e un proiect care a stârnit furia unora : acest proiect generează trafic și se poate transforma într-o insula de căldură. Dar 2000 de angajați, o mare parte dintre ei vor lucra în cei 25 mii mp de birouri clasa A, vor ridică economia locală. Studenții vor avea ...” 6 (Foto) George Boroda: „În Brașov facem un Mall. Știu ca e un proiect care a stârnit furia unora : acest proiect generează trafic și se poate transforma într-o insula de căldură. Dar 2000 de angajați, o mare parte dintre ei vor lucra în cei 25 mii mp de birouri clasa A, vor ridică economia locală. Studenții vor avea ...” 7

Stiu ca e un proiect care a stârnit furia unora : acest proiect generează trafic și se poate transforma intr-o insula de căldură.
Dar 2000 de angajați, o mare parte dintre ei vor lucra în cei 25 mii mp de birouri clasa A, vor ridică economia locală.

Studenții vor avea cel mai probabil o altă perspectivă atunci când vor decide să rămână în acest oraș.
Taxele provenite din acest mare business vor produce dezvoltare locală.

Dintr-o fabrică părăsită mall-ul Coresi a devenit un pol de crestere al orașului. Lecția a fost învățată cu folos. Afi Brașov va crea al doilea pol de crestere intr-un loc predestinat : Centrul Civic.
Brașovul e frumos și puternic , iar cu această investiție va fi si mai puternic, și mai frumos”.

Previous Story

Gara Brașov în administrarea Primăriei? Anunțul lui George Scripcaru

Next Story

Erwin Albu: „Ma bucur sa anunț ca voi candida anul viitor pentru funcția de primar al municipiului Codlea susținut de PARTIDUL NATIONAL LIBERAL, FORUMUL GERMAN si UNIUNEA PENTRU CODLEA”