Brașov. George Scripcaru: „Nimeni nu poate concepe Cerbul de Aur în altă parte, iar ca locație, cu toate simulările pe care le-am făcut, tot Piața Sfatului este cea mai bună locație pentru un astfel de festival internațional de muzică. Toate aceste aparente…”

Last Updated on august 21, 2019 Primarul George Scripcaru încearcă să explice de ce permite ca Cerbul de Aur să ocupe Piața Sfatului. Din păcate nu explică de ce mașinile TVR trebuie parcate fix lângă Biserica Neagră.

George Scripcaru: „Cerbul de Aur este un eveniment muzical de care România are nevoie, nu doar orașul nostru. Acest festival este strâns legat de Brașov și se identifică cu orașul de la poalele Tâmpei.

Brașov. George Scripcaru: „Nimeni nu poate concepe Cerbul de Aur în altă parte, iar ca locație, cu toate simulările pe care le-am făcut, tot Piața Sfatului este cea mai bună locație pentru un astfel de festival internațional de muzică. Toate aceste aparente...” 1

Nimeni nu poate concepe Cerbul de Aur în altă parte, iar ca locație, cu toate simulările pe care le-am făcut, tot Piața Sfatului este cea mai bună locație pentru un astfel de festival internațional de muzică. Toate aceste aparente discuții negative create în jurul evenimentului nu cred că sunt adevărate, consider că toţi – oraşul şi locuitorii – avem de câştigat.

În ceea ce privește organizarea evenimentului, am făcut tot ceea ce este necesar pentru derularea lui în cele mai bune condiții și aș dori să le mulțumesc celor implicați, fie că vorbim de echipa TVR, fie că vorbim de instituțiile partenere, cum ar fi Inspectoratul Județean de Poliție, Inspectoratul de Jandarmi Județean, ISU, Ambulanța sau SMURD, mai ales că, de cele mai multe ori, cei din spatele evenimentului nu au ocazia să fie evidențiați.

Este o veste bună pentru noi faptul că TVR va demara încă din acest an demersurile pentru organizarea ediției din 2020 a Festivalului internațional Cerbul de Aur, pentru că acest lucru va permite tuturor celor implicați să își pregătească implicarea în organizarea acestui eveniment”

Programul Festivalului Internațional CERBUL DE AUR 2019

22 august (ora 21.00) – Concurs internațional de interpretare
Prezintă: Eda Marcus şi Elvin Dandel
În deschidere: Zoli Toth Project

– Concurenţii interpretează melodii româneşti, acompaniaţi de Big Bandul Radio România şi Orchestra Operei Brașov, şi din repertoriul internaţional
– Muzica ne uneşte: moment special cu Laura Bretan, Ester Peony, Olivier Kaye
– Recital: Ştefan Bănică Jr.

23 august (ora 21.00) – Concurs internațional de interpretare
Prezintă: Eda Marcus şi Elvin Dandel
În deschidere: Zoli Toth Project

– Concurenţii interpretează melodii româneşti, acompaniaţi de Big Bandul Radio România şi Orchestra Operei Brașov, şi din repertoriul internaţional
– Recitaluri: Irina Rimes, Emeli Sandé

24 august (ora 21.00) – Gala de Premiere
Prezintă: Eda Marcus şi Elvin Dandel
În deschidere: Show în premieră TV

– Decernarea Premiilor Speciale, a Premiilor de pe podium şi a Trofeului Cerbul de Aur
– Eu sunt Corina: recital extraordinar Corina Chiriac
– Viktor Lazlo, membru al juriului – moment special
– Recital: Ronan Keating

25 august (ora 21.00) – Spectacol Folcloric
Prezintă: Iuliana Tudor

– Muzică lăutărească, folclor reintrepretat şi un omagiu adus sunetelor lumii.
– Pe scenă se vor afla vedete ale muzicii populare alături de orchestra „Lăutarii” din Chișinău condusă de maestrul Nicolae Botgros – Irina Loghin, Benone Sinulescu, Matilda Pascal Cojocăriţa, Daniela Condurache, Floarea Calotă, Nicolae Furdui Iancu, Ion Ghiţulescu, Iulia Mihai cu Taraful lui Caliu din Clejani, Nea Vasile de la Mârşa cu Taraful de la Mârşa, Nea Dudu (lăutar). Moment special: Gabi Luncă, marea artistă a muzicii lăutăreşti
– Teme populare reinterpretate modern – Loredana şi Trupa Agurida; Lidia Buble şi Trupa; Alexandra Ungureanu şi Trupa; Ionuţ Ungureanu şi Trupa Provincialii;
– Zbor de ciocârlie – moment special cu Gheorghe Zamfir, Valentin Boghean şi Trupa, Paula Seling, Laura Bretan, Rodica Anghelescu.

Previous Story

Mergi? Oktoberfest Brașov, 11 ani de petrecere. „Oktoberfest a început timid la poalele Tâmpei … 10 ani mai târziu a devenit cel mai mare festival de gen din România”

Next Story

Erwin Albu: „O zi istorica pentru județul Brașov: SEMNAREA CONTRACTULUI DE CONSTRUCTIE A AEROPORTULUI BRASOV…Ca persoana care am avut dubii in legătură cu reușita acestui obiectiv, mai adaug doar : “jos pălăria!”