Foto Brașov. De Ziua orașului, Codlea a primit în dar o mașină de pompieri de la orașul german Remseck am Neckar de langa Stuttgart. Erwin Albu: „Danke schön! Tot din partea partenerilor germani s-a montat zilele trecute o …”

Last Updated on iulie 2, 2019 Cu ocazia zilelor orașului Codlea o delegație a orasul german Remseck am Neckar de langa Stuttgart a adus in dar o masina de pompieri cu accesorii speciale pentru descarcerare.

Erwin Albu a scris pe Facebook: „Danke schön! #CodleaRemseckamNeckar

Infratirea cu orasul german Remseck am Neckar de langa Stuttgart a ajuns la pasi concreti, vizibili.

Foto Brașov. De Ziua orașului, Codlea a primit în dar o mașină de pompieri de la orașul german Remseck am Neckar de langa Stuttgart. Erwin Albu: „Danke schön! Tot din partea partenerilor germani s-a montat zilele trecute o ...” 1 Foto Brașov. De Ziua orașului, Codlea a primit în dar o mașină de pompieri de la orașul german Remseck am Neckar de langa Stuttgart. Erwin Albu: „Danke schön! Tot din partea partenerilor germani s-a montat zilele trecute o ...” 2 Foto Brașov. De Ziua orașului, Codlea a primit în dar o mașină de pompieri de la orașul german Remseck am Neckar de langa Stuttgart. Erwin Albu: „Danke schön! Tot din partea partenerilor germani s-a montat zilele trecute o ...” 3 Foto Brașov. De Ziua orașului, Codlea a primit în dar o mașină de pompieri de la orașul german Remseck am Neckar de langa Stuttgart. Erwin Albu: „Danke schön! Tot din partea partenerilor germani s-a montat zilele trecute o ...” 4 Foto Brașov. De Ziua orașului, Codlea a primit în dar o mașină de pompieri de la orașul german Remseck am Neckar de langa Stuttgart. Erwin Albu: „Danke schön! Tot din partea partenerilor germani s-a montat zilele trecute o ...” 5

De zilele orasului nostru, delegatia germana in frunte cu primarul general Dirk Schönberger si primarul Karl Heinz Balzer a adus in dar o masina de pompieri cu accesorii speciale pentru descarcerare. Tot din partea partenerilor germani s-a montat zilele trecute o banca a infratirii pe strada Magurii.

Administratia codleana va avea din ce in ce mai multe repere de bune practici din Remseck si promovam deja relatiile directe intre diferitele zone de interes comun intre comunitatile noastre, cum ar fi scoli, pompieri, muzeu, cultura, sport, fermieri, turism.”

Previous Story

Foto Brașov. S-a deschis. Cum arată noul spital Sf. Constantin. Medicul Bogdan Moldovan: „1 Iulie 2019 primele 9 intervenții chirurgicale din noua locație Sf Constantin Pantex. Un nou început! O zi de care Facebook trebuie sa ne …”

Next Story

Brașov. A treia plecare de la PNL. Consilier local: „Nu am mai putut suporta jignirile care mi se aduceau. În ședința de săptămâna trecută am fost făcut analfabet, ca și cum nu contează cei aproape 20 de ani de studii și toată cariera mea în armată, ca și cum aș fi fost …”