Brașov. Parcarea subterană din faţa Gării construită mai repede decât cea de sub Parcul Central?

Last Updated on iunie 5, 2019 Primăria Brașov a intra în zodia parcărilor. Se propune o parcare gigant sub Parcul Central și o parcare subterană în fața Gării. Pe 27 mai a fost termenul limită de depunere a ofertelor pentru parcarea de la Gară. Doar o singură firmă a depus ofertă care va fi analizată de membrii Comisiei de evaluare.

Dacă, în urma evaluării dosarului, ofertantul va fi declarat câştigător consultantul va avea la dispoziţie 120 de zile pentru a preda documentaţia prevăzută în contract.Brașov. Parcarea subterană din faţa Gării construită mai repede decât cea de sub Parcul Central? 1

 

Intenţia amenajării unei parcări subterane în faţa Gării CFR Braşov a fost anunţată de Primăria Braşov în toamna anului trecut, un argument în favoarea acestei investiţii fiind faptul că în zonă sunt prea puţine locuri de parcare. Ba mai mult, cererea pentru locuri de parcare ar urma să crească, având în vedere că municipalitatea are în plan amenajarea unui terminal de transport lângă Gara Braşov, anunță bzb.ro.

Anul trecut, în momentul în care au anunţat proiectul, reprezentanţii municipalităţii braşovene au precizat că parcarea va avea mai multe niveluri şi va fi complet îngropată, astfel încât să se încadreze în zonă din punct de vedere arhitectural. „Singurele indicii care acuză parcajul subteran vor fi indicatoarele rutiere şi semnalizările specifice”, a anunţat atunci Primăria Braşov.

Previous Story

Gruia Hilohi: „Început de tornadă la est de Braşov (un loc predilect, de altfel), 4 iunie 2019”

Next Story

Maternitatea Brașov are un incubator nou. Donație de la „Salvaţi Copiii“. „Niciunde în lume nașterea nu ar trebui să fie discriminatorie. Și totuși, în România spitalele nu sunt dotate corespunzator, ceea ce contribuie substanțial la o…”