Brașov. Deputatul Gabriel Andronache (PNL): „Referendumul este foarte important. Este șansa României de a păstra o justiție independentă….28.000 de acte legislative europene au aplicabilitate directă în România”

Last Updated on mai 24, 2019 Deputatul Gabriel Andronache (PNL) a contabilizat efectul pozitiv al integrării României în Uniunea Europeană și îi invită pe brașoveni să voteze la alegerile europarlamentare dar și la Referendum.

Cele trei buletine de vot vor fi introduse în trei urne separate. Introducerea unui buletin de vot în altă urnă decât cea destinată, nu atrage nulitatea acesteia, a precizat Biroul Electoral Central, potrivit Digi 24.

Deputatul Gabriel Andronache (PNL): „28.000 de acte legislative europene au aplicabilitate directă în România (decizii și regulamente) conform răspunsului la o interpelare pe care am adresat-o Ministerului Justiției și Ministerului Afacerilor Europene.
Brașov. Deputatul Gabriel Andronache (PNL): „Referendumul este foarte important. Este șansa României de a păstra o justiție independentă....28.000 de acte legislative europene au aplicabilitate directă în România” 1

– Toate aceste acte normative au impact în viața de zi cu zi a fiecărui român. Dintre actele normative europene cu impact imediat asupra românilor reamintesc regulamentul referitor la roaming, regulamentul referitor la datele cu caracter personal, în curs de adoptare referitor la copyright care va schimba activitatea în mediul online, etc.

-Aceste reglementări au fost adoptate și prin votul europarlamentarilor români.

– Suma uriașă de reglementări, arătată mai sus, este un motiv suficient pentru a ne prezenta la vot pentru alegerile europarlamentare și a ne exercita votul în favoarea unor candidați profesioniști în domeniul lor de specializare care se implică în luarea deciziilor la nivel european și nu se duc în Parlamentul European doar pentru a face act de prezență.

– Lista de candidați PNL este formată din persoane responsabile și determinate să se implice în actul de legiferare european, motiv pentru care îi îndemn pe cetățenii Brașovului, astfel cum a făcut-o și în discuțiile purtate cu aceștia pe stradă, să voteze lista candidaților PNL, poziția nr.5 pe buletinul de vot.

Referendumul este de asemenea foarte important. Este șansa României de a păstra o justiție independentă.

Eu votez PNL la europarlamentare și DA la referendum!”

Previous Story

Brașov. Adrian Atomei: „DA, voi vota și la REFERENDUM ! Chiar dacă o singură întrebare ar fi rezumat în mod clar esența: FĂRĂ CONDAMNAȚI în funcții de demnitate publică! Voi merge și voi vota pentru un …”

Next Story

Brașov. Copil rănit de mamă, după ce s-a agăţat de maşină. A fost dus la disciplinare într-o zonă unde locuiesc persoane de etnie romă. Ce spune Poliția