Brașov. Adrian Atomei: „DA, voi vota și la REFERENDUM ! Chiar dacă o singură întrebare ar fi rezumat în mod clar esența: FĂRĂ CONDAMNAȚI în funcții de demnitate publică! Voi merge și voi vota pentru un …”

Last Updated on mai 24, 2019 Fostul liberal Adrian Atomei are un îndemn pentru brașoveni: să meargă duminică la vot pentru alegerile europarlamentare și Referendum.

26 mai 2019 este ziua în care românii își aleg reprezentanții în viitorul Parlament European. România are alocat un număr de 33 de locuri în PE. Cei care vor ocupa aceste locuri sunt aleși în sistem proporțional, pe liste închise. Tot în data de 26 mai, românii pot participa la referendumul pentru justiție, potrivit Digi 24.

Adrian Atomei: „DA, voi vota și la REFERENDUM !
Chiar dacă întrebările puteau fi mult mai simple și concise.
Chiar dacă demersul Președintelui este în scop electoral.

Brașov. Adrian Atomei: „DA, voi vota și la REFERENDUM ! Chiar dacă o singură întrebare ar fi rezumat în mod clar esența: FĂRĂ CONDAMNAȚI în funcții de demnitate publică! Voi merge și voi vota pentru un ...” 1

Chiar dacă o singură întrebare ar fi rezumat în mod clar esența:
FĂRĂ CONDAMNAȚI în funcții de demnitate publică!

Voi merge și voi vota pentru un viitor mai bun, pentru oameni mai buni, pentru oameni mai competenți și reprezentativi pentru valorile și principiile mele.
Voi vota în speranța că nu-mi va fi rușine mai târziu pentru că le-am acordat încrederea mea.

Voi vota în speranța că hoția, mediocritatea, prostia, fariseismul și ipocrizia nu vor mai face politica României!
Am sentimentul că votul pe care-l voi da duminică, 26 mai, va fi cel mai important vot dat până în prezent. Chiar mai important decât toate cele pe care le-am primit vreodată.

Duminică voi vota cu multă încredere și speranță, în primul rând pentru viitorul României în Uniunea Europeană !
Votează! Și votul tău contează!
#votez #DA #REFERENDUM”

Previous Story

Brașov: Cristian Macedonschi: „EUROPA & JUSTITIE. Vă indemn pe toți să mergeți duminica pe 26MAI la vot si sa votați atat pentru europarlamentare cat si la referendum. Recomandarea mea este sa votati cu …”

Next Story

Brașov. Deputatul Gabriel Andronache (PNL): „Referendumul este foarte important. Este șansa României de a păstra o justiție independentă….28.000 de acte legislative europene au aplicabilitate directă în România”