Brașov. Pasaj subteran în intersecția Calea Bucureşti, strada Zizinului şi strada Toamnei. Mihai Nanu: „Dispare și giratoriul cu ocazia asta. Se creează o bretea pe stânga care permite întoarcerea pe Calea București, rămân și treceri de pietoni pentru toate punctele și chiar apar spații verzi generoase. Pe Toamnei situația …”

Last Updated on mai 12, 2019 Primăria continuă demersurile birocratice pentru a rezolva situația e la intersecția Calea Bucureşti, strada Zizinului şi strada Toamnei. În acest sens va lansa un studiu de fezabilitate în urma căruia să se stabilească dacă este oportun crearea unui pasaj auto subteran.

Proiectantul va trebui să propună, în acest Studiu, realizarea unui pasaj subteran pentru fluidizarea circulaţiei în zonă, dar şi măsuri pentru modernizarea străzii, respectiv amenajarea cu îmbracăminte asfaltică a carosabilului, trotuarelor, încadrarea acestora cu borduri, realizarea acceselor la locuinţe, marcaje şi indicatoare, rezolvarea scurgerii apelor pluviale şi iluminatul public, acolo unde este cazul, anunță brasovmetropolitan.ro.

Brașov. Pasaj subteran în intersecția Calea Bucureşti, strada Zizinului şi strada Toamnei. Mihai Nanu: „Dispare și giratoriul cu ocazia asta. Se creează o bretea pe stânga care permite întoarcerea pe Calea București, rămân și treceri de pietoni pentru toate punctele și chiar apar spații verzi generoase. Pe Toamnei situația ...” 1

Mihai Nanu: „Cineva (Anascrab Brasov) mi-a transmis acum două săptămâni pe când propuneam o variantă pentru un bulevard care să lege Tractorul de Bartolomeu această schiță cu un pasaj subteran care să lege Str. 15 Noiembrie de Zizinului și să stingă ambuteiajele din acea intersecție.

Dispare și giratoriul cu ocazia asta. Se creează o bretea pe stânga care permite întoarcerea pe Calea București, rămân și treceri de pietoni pentru toate punctele și chiar apar spații verzi generoase.

Pe Toamnei situația rămâne cea actuală, se desființează în schimb pe lângă giratoriu și semafoarele de la intrare în giratoriu și rămân doar cele pentru trecerile de pietoni de la intrarea pe Calea București și la ieșirea dinspre Zizinului pe Toamnei, cât și Calea București spre Toamnei.
Zic eu, o propunere de luat în seamă”

Previous Story

(Video) „Afară din Brașov” i s-a strigat lui Tăriceanu la „Marșul Demnității”, o jignire pentru memoria celor care au protestat în 1987 împotriva comuniștilor

Next Story

Brașov. Miting Tăriceanu. Tudor Benga: „Felicitări tuturor brașovenilor și grupurilor civice care astăzi s-au mobilizat pentru a lua atitudine față de deturnarea și politizarea unui simbol istoric foarte important al Brașovului! Marșul așa zis al …”