(Video) „Afară din Brașov” i s-a strigat lui Tăriceanu la „Marșul Demnității”, o jignire pentru memoria celor care au protestat în 1987 împotriva comuniștilor

Last Updated on mai 12, 2019 Mai mulți susținători ALDE au ales duminică să-și bată joc de un simbol al Brașovului: Revolta din 1987. Cei de la ALDE au făcut un „Marș al Demnității exact pe traseul muncitorilor brașoveni care s-au luat la trântă cu, conducerea comunistă din acele vremuri.

Nesimțirea celor de la ALDE nu are limită având în vedere faptul că Tăriceanu este exponentul politicienilor corupți ai României. Mai mult, ALDE l-a pus în funcție pe Tudorel Toader care a distrus sistemul judiciar din România și a eliberat zeci de mii de pușcăriași.

(Video) „Afară din Brașov” i s-a strigat lui Tăriceanu la „Marșul Demnității”, o jignire pentru memoria celor care au protestat în 1987 împotriva comuniștilor 1

Susținătorii ALDE au fost huiduiți de mai mulți protestatari care le-au strigat „Afară din Brașov”, și „ALDE și PSD aceeași mizerie”.

Nelu Corbu: „S-a terminat marsul “abuzurilor” al celor de la ALDE, o insulta la adresa istoriei brasovene folosindu-se practic de simbolistica revoltei muncitoresti din ’87.

(Video) „Afară din Brașov” i s-a strigat lui Tăriceanu la „Marșul Demnității”, o jignire pentru memoria celor care au protestat în 1987 împotriva comuniștilor 2

A ramas in urma o imagine emblematica pentru Romania.
O lupta împotriva unui “binom” închipuit de mintile unor politicieni care nu-si pot justifica averile si o Romanie redusa de catre acestia, in 30 de ani, la un morman de moloz cu un bat infipt in c.r”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Primii zgârie-nori, ridicaţi cu muncitori indieni. Ce salariu primesc

Next Story

Brașov. Pasaj subteran în intersecția Calea Bucureşti, strada Zizinului şi strada Toamnei. Mihai Nanu: „Dispare și giratoriul cu ocazia asta. Se creează o bretea pe stânga care permite întoarcerea pe Calea București, rămân și treceri de pietoni pentru toate punctele și chiar apar spații verzi generoase. Pe Toamnei situația …”