Foto Brașov. O femeia amenința că se aruncă de la etajul 8! ISU Brașov: „Intervenție dificilă pentru pompierii brașoveni !!! O femeie de aproximativ …”

Last Updated on mai 11, 2019 Pompierii brașoveni au avut parte de o intervenție dificilă ieri seara.

O femeie de aproximativ 60 de ani amenința că se aruncă de la etajul 8 al unui bloc din municipiul Brașov.

Foto Brașov. O femeia amenința că se aruncă de la etajul 8! ISU Brașov: „Intervenție dificilă pentru pompierii brașoveni !!! O femeie de aproximativ ...” 1

Din fericire intervenția promptă a echipelor de alpiniști, sprijiniți și de polițiștii și jandarmii sosiți la locul intervenției, a făcut posibilă evitarea unei tragedii, transmite ISU Brasov.

Foto Brașov. O femeia amenința că se aruncă de la etajul 8! ISU Brașov: „Intervenție dificilă pentru pompierii brașoveni !!! O femeie de aproximativ ...” 2 Foto Brașov. O femeia amenința că se aruncă de la etajul 8! ISU Brașov: „Intervenție dificilă pentru pompierii brașoveni !!! O femeie de aproximativ ...” 3 Foto Brașov. O femeia amenința că se aruncă de la etajul 8! ISU Brașov: „Intervenție dificilă pentru pompierii brașoveni !!! O femeie de aproximativ ...” 4

Alpiniștii au reușit să pătrundă în imobil pe geam, au ajuns la victimă reușind să o calmeze, ulterior aceștia au predat-o unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Brașov ce a transport-o la spital.

Previous Story

Brașov. Program Noaptea Muzeelor 2019 la Muzeul de Artă

Next Story

Brașov. Primii zgârie-nori, ridicaţi cu muncitori indieni. Ce salariu primesc