Politia Locala Brasov: „Vă amendez sau preferați să măturați cojile de semințe? Ce credeți că a făcut brașoveanul?” Ce amendă risca

Last Updated on aprilie 10, 2019 Poliția i-a dat de ales unui bărbat din Gara Brașov care spărgea semințe, aruncând cojile pe trotuar. Să măture cojile sau să plătească o amendă.

Politia Locala Brasov: „Vă amendez sau preferați să măturați cojile de semințe? Asta l-a întrebat polițistul local de la rutieră, aflat în misiune de patrulare în zona Gării Brașov, pe un bărbat care spărgea de zor semințe, aruncând cojile pe trotuar.
Politia Locala Brasov: „Vă amendez sau preferați să măturați cojile de semințe? Ce credeți că a făcut brașoveanul?” Ce amendă risca 1

Ce credeți că a făcut brașoveanul? El risca o sancțiune între 800 și 1.600 de lei, potrivit HCL 149/2017”.

Previous Story

USR Brașov se opune construcției drumului și parcării din zona După Ziduri, pârâul Graft și dealul Warthe. Naomi Reniuț-Ursoiu: „Din nou, după Parcajul de sub Parcul Central Nicolae Titulescu, Primăria Municipiului Braşov vine să …”

Next Story

Brașov. Copacii sunt tăiați de brașoveni, spune Primăria. Nelu Corbu: „Oare locatarii au prin casa drujbe si când li se năzare ies in strada si se apuca de tăiat arbori?O fi având si nacela sa urce la asemenea înălțimi?  Tăierile ilegale, daca asta sunt, sunt …”