Brașov. Pompiliu: „Incendiu in Brașov, zona Uzina 2, clădirea de lângă statia Electrica. A fost si o mica explozie acolo apoi un șuierat puternic, prelung, probabil o conductă de gaze fisurata. Un nor gros de fum s-a răspândit peste jumătate din cartierul Astra si peste Noua.Incendiul s-a …”

Last Updated on aprilie 1, 2019 Mii de apartamente di Brașov au rămas luni fără electricitate după e un transformator a luat foc. Cauza incendiului este în curs de stabilire.

”S-a intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă, incendiul a izbucnit la o clădire cu echipamente electrice ce deserveau mai multe transformatoare. A fost o degajare mare de fum şi s-a intervenit abia după ce a fost întrerupt curentul. Au ars mase plastice, cabluri si mobilier pe o suprafaţă de 400 metri pătraţi. Nu s-au înregistrat victime”, a declarat Ciprian Sfreja potrivit Adevarul. 

Pe Facebook, Pompiliu Musatoiu a scris: „Spectacol de la balcon:
Ora 08.40. Incendiu in Brașov, zona Uzina 2, clădirea de lângă statia Electrica. A fost si o mica explozie acolo apoi un șuierat puternic, prelung, probabil o conductă de gaze fisurata. Un nor gros de fum s-a răspândit peste jumătate din cartierul Astra si peste Noua.

Brașov. Pompiliu: „Incendiu in Brașov, zona Uzina 2, clădirea de lângă statia Electrica. A fost si o mica explozie acolo apoi un șuierat puternic, prelung, probabil o conductă de gaze fisurata. Un nor gros de fum s-a răspândit peste jumătate din cartierul Astra si peste Noua.Incendiul s-a ...” 1

Incendiul s-a manifestat cam 20 de minute după care, probabil la închiderea conductei de gaz, s-a liniștit. Atunci au venit si pompierii iar ceva mai târziu si o ambulanță. Apoi… liniște.
A, să nu uit, tot atunci s-a întrerupt si curentul. Sper sa nu dureze prea mult”.

Previous Story

Update. Brașovul fără curent electric. Ce spune ISU despre incendiul de la tranformator

Next Story

Brașov. Serghei: „EU VREAU ASFALT! Joi voi bloca strada Ioan Popasu cu mașina …Voi suna singur la Politia Locala și voi solicita sa vina dl Scripcaru sa-mi spună când se va …”