Allen Coliban: „Luni dimineața. Stau în câmp, la ieșirea din Brașov forțat de CFR. Controlorul vorbește cu un coleg: “trecea cineva și a auzit o bubuitură, s-o fi stricat un transformator”. Sâmbătă a deraiat un tren la Dârste. Anul trecut s-au prăbușit două poduri. Se strică toate …”

Last Updated on aprilie 1, 2019 Brașovul a intra în zodia distrugerilor. Poduri dărâmate, trenuri deraiate, transformatoare care iau foc lăsând fără curent cartiere întregi.

Luni dimineața a luat foc un transformator Electrica de la Duplex 3. Arde stația de 100 Kw, anunță Realitatea Brașov. 

Allen Coliban: „Luni dimineața. Stau în câmp, la ieșirea din Brașov forțat de CFR. Controlorul vorbește cu un coleg: “trecea cineva și a auzit o bubuitură, s-o fi stricat un transformator”. Sâmbătă a deraiat un tren la Dârste. Anul trecut s-au prăbușit două poduri. Se strică toate ...” 1 Allen Coliban: „Luni dimineața. Stau în câmp, la ieșirea din Brașov forțat de CFR. Controlorul vorbește cu un coleg: “trecea cineva și a auzit o bubuitură, s-o fi stricat un transformator”. Sâmbătă a deraiat un tren la Dârste. Anul trecut s-au prăbușit două poduri. Se strică toate ...” 2
(foto Mintescu Roxana:)

Allen Coliban: „Luni dimineața. Stau în câmp, la ieșirea din Brașov – nu din admirație pentru primăvară, ci forțat de CFR. La 8 minute de la plecarea din Gara Brașov “am rămas fără curent” (afirmația controlorului). Reacția altor călători: “iar? Săptămâna trecută am stat o oră și jumătate”.

Allen Coliban: „Luni dimineața. Stau în câmp, la ieșirea din Brașov forțat de CFR. Controlorul vorbește cu un coleg: “trecea cineva și a auzit o bubuitură, s-o fi stricat un transformator”. Sâmbătă a deraiat un tren la Dârste. Anul trecut s-au prăbușit două poduri. Se strică toate ...” 3

Controlorul vorbește cu un coleg: “trecea cineva și a auzit o bubuitură, s-o fi stricat un transformator”.
Sâmbătă a deraiat un tren la Dârste. Anul trecut s-au prăbușit două poduri.

Se strică toate – transformatoare, locomotive, șine, poduri. Metehnele unui sistem subfinanțat cronic și căpușat de “băieții deștepți”. Și condus de corupți și de incompetenți.
Ceferiștii oftează și își dau chipiul pe spate – atât le-a mai rămas din mândria unei meserii de-o viață.

Stăm de o oră. Unii oameni renunță și pleacă pe jos, peste câmp. Și mai mulți renunță de tot, plecând din țară – în medie, 10 români la fiecare oră.
România are nevoie de schimbare – de responsabilitate, de bun simț, de oameni competenți. De-asta e important să ieșim la vot pe #26mai”.

Previous Story

Brașov. Ca la Cluj? Alianța 2020 USR Plus spune că va câștiga alegerile la Brașov. La Cluj: USR Plus 36%, PNL – 20,1% , PSD – 12,9%

Next Story

Update. Brașovul fără curent electric. Ce spune ISU despre incendiul de la tranformator