Brașov. Alexandra: „Mulțumim, Ratbv pentru fiecare dimineață petrecuta ca sardinele în mini-autobuzul 40 de la ora 7:25. Știind cât de aglomerat este acest autobuz la aceasta ora, mi se pare incredibila bătaia voastră de joc… Poza este făcută la…”

Last Updated on aprilie 1, 2019 RATBV a cumpărat 100 de autobuze noi dar unele linii sunt aglomerate spre disperarea călătorilor.

Alexandra C. pe pagina de Facebook a RATBV‎: „Mulțumim, Ratbv pentru fiecare dimineață petrecuta ca sardinele în mini-autobuzul 40 de la ora 7:25. Știind cât de aglomerat este acest autobuz la aceasta ora, mi se pare incredibila bătaia voastră de joc, de ce nu se pune la dispoziția călătorilor un autobuz mai mare?

Brașov. Alexandra: „Mulțumim, Ratbv pentru fiecare dimineață petrecuta ca sardinele în mini-autobuzul 40 de la ora 7:25. Știind cât de aglomerat este acest autobuz la aceasta ora, mi se pare incredibila bătaia voastră de joc... Poza este făcută la...” 1

😠😡🤬 P. S. Poza este făcută la stația de la gara, ceilalți călători oare unde mai urca? Sau nu mai merg la serviciu pentru ca nu au cu ce? 🤦‍♀️ — simţindu-se înfuriată”.

‎Tudor Corneliu Ionescu‎: „Panouri electronice cu probleme:
– stația Onix de pe Bd. Griviței sens stadionul Tineretului nu funcționează deloc.
– stația Bd. Gării nu afișează plecările.

Alte chestiuni:
– linia 8 este foarte aglomerată în weekend. Ar trebui revizuit programul și introduse curse suplimentare dimineața și mai ales la prânz.
Mulțumim”.

Previous Story

Foto Brașov. Sorin: „Mi-au furat bicicleta MTB RADON in valoare de peste 500 euro din boxa sparta in Avantgarden 3. Orice informatie poate fi de folos. Astept Politia pentru cercetarea la locul faptei…”

Next Story

Brașov. Ca la Cluj? Alianța 2020 USR Plus spune că va câștiga alegerile la Brașov. La Cluj: USR Plus 36%, PNL – 20,1% , PSD – 12,9%