Brașov. 100 de indieni, aduşi pentru a construi 2.000 de locuinţe. Au lucrat la luxoasele clădiri din Abu Dhabi. „A fost o misiune dificilă, însă am vrut să avem garanţia calităţii şi în ceea ce priveşte personalul, fiindcă în…”

Last Updated on februarie 4, 2019 Marile firme de construcţii resimt cel mai puternic lipsa forței de muncă din România, astfel că tot mai multe companii apelează la muncitori aduși din străinătate.

Unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Braşov, Urban Invest, a apelat la mâna de lucru din India, informează bzb.ro.

„A fost o misiune dificilă, însă am vrut să avem garanţia calităţii şi în ceea ce priveşte personalul, fiindcă în proiectele pe care le derulăm nu facem rabat de la calitate şi suntem foarte riguroşi. Astfel, am avut ca punct de plecare, în selecţia realizată, o experienţă de minim 10 ani în domeniu şi minim 5 ani de lucru în ţări renumite din punct de vedere imobiliar, precum Emiratele Arabe Unite, în special în Dubai şi Abu-Dhabi.

Brașov. 100 de indieni, aduşi pentru a construi 2.000 de locuinţe. Au lucrat la luxoasele clădiri din Abu Dhabi. „A fost o misiune dificilă, însă am vrut să avem garanţia calităţii şi în ceea ce priveşte personalul, fiindcă în...” 1

În plus, toţi cei care au fost recrutaţi au dat şi o probă de lucru. Am angajat doar persoane care, până acum, au lucrat la realizarea unor proiecte rezidenţiale importante în lume”, a spus Ionuţ Angheluş, proprietarul Urban Invest.

În total, 100 de indieni vor veni din luna martie la Braşov pentru a lucra la noul proiect dezvoltat de către Urban Invest, proiect ce presupune construcţia a 2.000 de locuinţe, dar şi a unor spaţii de birouri şi a unei zone comerciale cu supermarket, restaurante, bănci, dar şi un centru wellness cu o piscină semiolimpică.

Urban Plaza va fi primul ansamblu rezidenţial din Braşov cu toate aceste facilităţi integrate.

Previous Story

Brașov. Răspunsul Primăriei. Sebastian: „Cetățenii cartierului Tractorul, care au plătit bani grei pe apartamente, își rup mașinile prin gropi și trăiesc în praf și în noroi de cel puțin 5 ani, deși dezvoltatorii le-au promis încă de acum 5 ani că …”

Next Story

Brașovul, probleme mari cu praful. Allen Coliban: În 10 zile a fost depăşită concentraţia de microparticule în suspensie PM 10 (praful din aer)