Gripă Brașov. Spital în Carantină, autobuze și săli de așteptare dezinfectate cu substanțe pe bază de clor. RATBV SA: „În urma discuțiilor avute în această dimineață între conducerile Primăriei Municipiului Brașov, RATBV S.A. și Direcției de Sănătate Publică, s-a decis …”

Last Updated on ianuarie 31, 2019 Brașovul ia măsuri serioase de combatere a gripei după ce ministerul Sănătății a declarat epidemie națională. Spitalul SF Constantin a intrat în Carantină iar RATBV Brașov dezinfectează autobuzele și sălile de așteptare.

RATBV SA: „În urma discuțiilor avute în această dimineață între conducerile Primăriei Municipiului Brașov, RATBV S.A. și Direcției de Sănătate Publică, s-a decis extinderea acțiunilor de dezinfectare atât în mijloacelor de transport, cât și în sălile de așteptare de la capetele de linie pentru combaterea răspândirii gripei.

Gripă Brașov. Spital în Carantină, autobuze și săli de așteptare dezinfectate cu substanțe pe bază de clor. RATBV SA: „În urma discuțiilor avute în această dimineață între conducerile Primăriei Municipiului Brașov, RATBV S.A. și Direcției de Sănătate Publică, s-a decis ...” 1

Astfel, echipe din cadrul Serviciului Curățenie al RATBV S.A. vor curăța autobuzele și troleibuzele cu substanțe dezinfectante pe bază de clor atât în autobaze, cât și, în cursul zilei, la capetele de linie Saturn, Roman, Noua, Triaj și Bartolomeu.

De asemenea, și spațiile de așteptare din cadrul acestor terminale vor fi dezinfectate periodic cu același tip de substanțe agreat de Direcția de Sănătate Publică. Toate aceste măsuri vor fi păstrate pe perioada în care este declarată epidemia de gripă”.

La Braşov au fost înregistrate săptămâna trecută 270 de cazuri de gripă şi 2054 de infecţii respiratorii, număr de îmbolnăviri aproape dublu în comparaţie cu săptămîna anterioară. În aceste condiții, Direcţia de Sănătate Publică Braşov a cerut mai multe vaccinuri.

Spitalul Sf Constantin: „Ținând cont de situația epidemiologică din țară și din Brașov, la nivelul Spitalului Sf. Constantin se instituie de astăzi, 31.01.2019, CARANTINĂ.

1. Se interzic VIZITELE APARȚINĂTORILOR pe secțiile ONCOLOGIE și CHIRURGIE
2. TOȚI PACIENȚII DE AMBULATOR VOR PURTA MASCĂ- măștile se găsesc la recepție

3. Personalul nevaccinat se va vaccina URGENT
4. Persoanele nevaccinate antigripal AU OBLIGATIVITATEA DE A PURTA CORECT MASCĂ

5. TRIAJ EPIDEMIOLOGIC RIGUROS LA INTRAREA ÎN TURE
Mulțumim pacienților, aparținătorilor și colegilor pentru efortul de a ține gripa departe!”

Previous Story

Brașov. Cum va arăta pasajul hobanat de la Gară. Primarul George Scripcaru: „Cele trei benzi ale Bulevardul Gării, de pe sensul de mers spre Gară, vor fi trecute în subteran. Cel târziu în …”

Next Story

Brașov. Tânără de 19 ani agresată sexual în scara unui bloc. Ce spune Poliția