Brașov. Naomi Reniuț-Ursoiu: „Haideți să salvăm împreună Parcul Central! Dacă sunteți brașoveni, sau doar ați trecut prin Brașov, sigur v-ați bucurat de Parcul Central – Nicolae Titulescu….Vă rog să vă opriți un minut în parc și să vă gândiți că nu va mai exista sau nu în forma aceasta. Gândiți-vă însă că …”

Last Updated on ianuarie 29, 2019 Continuă campania USR de salvare a Parcului Central. Primăria este dispusă să construiască o parcare subterană gigant de 3000 de locuri astfel că Parcul, sub această formă, va dispărea. Nu este sigur ce va rămâne după.

Naomi Reniuț-Ursoiu a scris pe Facebook: „Dacă sunteți brașoveni, sau doar ați trecut prin Brașov, sigur v-ați bucurat de Parcul Central – Nicolae Titulescu. Pe toți ne leagă câte o amintire de el, chiar dacă doar l-am traversat în drum spre altă destinație, sau dacă a fost locul în care am învățat să ne dăm cu sk8-ul sau ne-am plimbat de mână cu prima iubire.

Brașov. Naomi Reniuț-Ursoiu: „Haideți să salvăm împreună Parcul Central! Dacă sunteți brașoveni, sau doar ați trecut prin Brașov, sigur v-ați bucurat de Parcul Central – Nicolae Titulescu....Vă rog să vă opriți un minut în parc și să vă gândiți că nu va mai exista sau nu în forma aceasta. Gândiți-vă însă că ...” 1

Acest parc înseamnă mult și pentru părinții și bunicii care, la fel ca mine, își aduc aici copiii să se joace indiferent de anotimp.

Gândiți-vă că parcul va fi înlocuit pentru următorii 5 ani de un șantier imens, iar locul frumos în care ne distrăm cu toții nu va mai exista o perioadă lungă. Când va fi din nou disponibil, sub forma unei parcări subterane, mult spațiu verde din cel care există acum va fi fost îngropat de betoane, iar arborii bătrâni – unii unici în Brașov – vor dispărea.

Consider că, în afară de primarul nostru lipsit de viziune, dar plin de interese obscure (din care vreo 4 au atras și atenția DNA-ului), nici un brașovean nu își dorește să distrugem acest parc. Da, avem nevoie de locuri de parcare, dar nu distrugând și transformând zona centrală a Brașovului într-un imens șantier pentru următorii ani.

Haideți să salvăm împreună Parcul Central din Brașov:https://www.petitieonline.com/salvati_parcul_central_brasov

Vă rog să vă opriți un minut în parc și să vă gândiți că nu va mai exista sau nu în forma aceasta. Gândiți-vă însă că împreună putem împiedica mutilarea lui. Un prim pas este să semnăm cât mai mulți petiția de mai jos, să o distribuim, să o facem cunoscută cât mai multor brașoveni, pentru a le transmite autorităților locale că nu dorim distrugerea parcului.

 

Previous Story

Brașov. Gripă? Ministrul Sănătății s-a plimbat prin Spitalul Județean fără papuci de unică folosință. La fel toată delegația, parcă erau pe stradă

Next Story

Brașov. Ministrul Sănătății: „Spitalul Regional va fi construit de primărie, iar dotarea va fi făcută de Ministerul Sănătății în parteneriat cu primăria”. Ce spune primarul George Scripcaru