Poiana Braşov: un chilipir, consideră britanicii de la „The Tepegraph”. „Aproape de Castelul Bran – cunoscut drept «Castelul lui Dracula», această staţiune vă oferă şansa de a …”

Last Updated on noiembrie 23, 2018 Poiana Brașov este considerată una dintre cele mai scumpe stațiuni din România, însă lucrurile nu sunt văzute la fel din Marea Britanie.

Cotidianul „The Tepegraph” a realizat un material în care sunt prezentate mai multe domenii schiabile din Europa, iar Poiana Braşov este recomandată drept „cea mai bună staţiune de schi pentru vânătorii de chilipiruri”, informează bzb.ro.

Poiana Braşov: un chilipir, consideră britanicii de la „The Tepegraph”. „Aproape de Castelul Bran - cunoscut drept «Castelul lui Dracula», această staţiune vă oferă şansa de a ...” 1

„Aproape de Castelul Bran – cunoscut drept «Castelul lui Dracula», această staţiune vă oferă şansa de a gusta sportul la un preţ de chilipir est-european, cu pârtii potrivite şi şcoli de schi unde se vorbeşte foarte bine limba engleză”, au scris englezii despre Poiana Braşov.

Ca alternative pentru Poiana Braşov, britanicii au recomandat staţiunile Bansko-Bulgaria şi Kranjska Gora – Slovenia.

Previous Story

Brașov. Primele lucrări la parcarea de sub Parcul Central. „Înainte de începerea lucrărilor, vegetaţia considerată valoroasă va fi strămutată. La terminarea lucrărilor, zona afectată se va…”

Next Story

Brașov. Fabrică veche înlocuită cu cea mai înaltă clădire din oraș, dar şi zece blocuri de locuinţe