Brașov. Aprobat. Un nou cartier cu 2.000 de apartamente. Blocuri de 4 și 10 etaje pe 100,000 de metri pătrați

Last Updated on noiembrie 21, 2018 Comisia de Circulaţie din cadrul Primăriei Braşov și-a dat acordul pentru construcția a 1.859 de apartamente în zona Tractorul. Se vor construi 21 de blocuri pe o suprafață de 100,000 de metri pătrați. Vor avea pe unde trece mașinile? Cei din Comisie spun că da.

Astfel, conform proiectului, pe o suprafaţă de 100.972 mp vor fi ridicate mai multe blocuri cu patru şi opt etaje, iar în zonă sunt prevăzute trei parcuri, unul de aproximativ 5.000 mp şi două de circa 1.000 mp fiecare. Pe lângă parcările aferente acestor imobile, dezvoltatorii au trecut în proiect şi amenajarea de platforme „îngropate” pentru deşeuri, informează mytex.ro.

Brașov. Aprobat. Un nou cartier cu 2.000 de apartamente. Blocuri de 4 și 10 etaje pe 100,000 de metri pătrați 1

Printre dezvoltatorii care ar urma să deruleze investiții se numără Cassa Nobel, care a mai construit și alte proiecte în această zonă, Besser Investments SRL, Morgan Towers SRL, Bronze Towers SRL, Millenium Towers SRL și Gold Towers SRL.

Noul cartier ar urma să fie construit între străzile I.C Brătianu și Nicolae Labiș și va avea un total de 1.859 de locuințe., potrivit bizbrașov.ro. Vor fi construite atât blocuri cu câte 10 etaje, cât și cue câte 2 etaje și mansardă sau cu cât 3 și 4 etaje.

Având în vedere că va avea loc o extindere a cartierului, este prevăzută şi grădiniţă, dar şi înfiinţarea unei staţii RATBv.

Previous Story

Brașov. S-a stabilit cine cântă de 1 Decembrie și Revelion în Piața Sfatului. Concerte bune

Next Story

Brașov. Mall-ul AFI din Centrul Civic amână deschiderea, din nou. Noul termen impus de lipsa de muncitori în construcții