Video Brașov: O vulpe a ajuns în parcul Facultăţii de Silvicultură. „Urşi am văzut, dar vulpi, nu. Nu mi se face frică, e un fel de câine”

Last Updated on noiembrie 21, 2018 O vulpe și-a făcut apariţia în centrul Braşovului, mai exact în curtea Facultăţii de Silvicultură a Universităţii Transilvania.

„Am văzut în pădure, că eu locuiesc aici, sus, pe Curcanilor. N-a venit şi la noi. Nu mi-e frică, eu iubesc animalele foarte mult”, spune o persoană din Şchei, pentru stiri.rttbrasov.ro.

Video Brașov: O vulpe a ajuns în parcul Facultăţii de Silvicultură. „Urşi am văzut, dar vulpi, nu. Nu mi se face frică, e un fel de câine” 1

„Urşi am văzut, dar vulpi, nu. Nu mi se face frică, e un fel de câine”, consideră altcineva. „Am văzut pe Tâmpa o vulpe, cât un câine de mare. Nu mi-a fost frică. Dacă e turbată, dar nu… Dacă nu, nu mi-e frică”, spune o tânără.„Şi eu am văzut vulpi, dar în sălbăticie, în oraş în niciun caz. Posibil a ieşit după mâncare, toate animalele sunt în aceeaşi situaţie”, este de părere altă doamnă.

Vulplea, aflată probabil în căutare de hrană, s-a speriat şi a fugit spre Poarta Ecaterinei.

În cazul în care vedeţi în oraş un animal sălbatic, jandarmii vă sfătuiesc să sunaţi la 112, mai ales dacă este vorba despre un animal periculos.

 „În momentul în care vom avea această solicitare, echipajul de jandarmi cel mai apropiat de acea zonă va interveni pentru înlăturarea pericolului iminent.  Animalele vor fi înlăturate cu semnale acustice şi luminoase”, a precizat astăzi Cristinel Roşu, purtător de cuvânt IJJ Braşov.

Mihai Vacariu: O vulpita putin dezorietata in mijlocul Brasovului (chiar langa poarta Schei). Avantajul de a locui in Brasov: intalnesti pe strada vulpi, ursi, porci mistreti si alte animalute dragute 🙂. Este loc pentru toata lumea!

Vezi aici Video:

Recent, mai mulţi făgăraşeni au filmat o altă vulpe la ei în oraş, care căuta mâncare în apropierea unui container de pe strada Parcului. Un bărbat a trimis presei şi o poză cu rănile pe care vulpea i le-ar fi provocat la picior. Jandarmii spun, însă, că nu au avut nicio solicitare pentru a interveni.

Previous Story

Brașov. Pedepse grele la închisoare pentru tinerii care su snopit în bătaie un bătrân în pasaj

Next Story

Brașov. S-a stabilit cine cântă de 1 Decembrie și Revelion în Piața Sfatului. Concerte bune