(Foto/Video) Poiana Brașov arată minunat după ninsoarea de astăzi!

Last Updated on noiembrie 19, 2018 Dacă vreți atmosferă de iarnă puteți trage o fugă până în Poiana Brașov. Arată supeb după ninsoarea de astăzi.

mSalvamont Poiana Brasov: „Buna dimineata.  Astazi,19.11.2018, la ora 08:30 in Poiana Brasov sunt -5 grade celsius si ninge.
Functioneaza telecabina Kanzel , iar programul de functionare este de la ora 09:00 – 16:00.

Vezi aici Video:


Daca doriti sa faceti o drumetie in zona Tampa sau Postavaru tineti cont ca aveti nevoie de un echipament adecvat, din care sa nu lipseasca incaltarile de munte, care va ofera stabilitate si aderenta maxime. Totodata tineti cont si de faptul ca la munte vremea este deosebit de instabila, iar conditiile meteo se pot schimba radical intr-un interval foarte scurt de timp.


Va dorim sa aveti parte de drumetii frumoase pe poteci de munte!”

Poiana Brasov/ Romania: 19 Noiembrie 2018 – Poiana Brasov

(Foto/Video) Poiana Brașov arată minunat după ninsoarea de astăzi! 1 (Foto/Video) Poiana Brașov arată minunat după ninsoarea de astăzi! 2 (Foto/Video) Poiana Brașov arată minunat după ninsoarea de astăzi! 3 (Foto/Video) Poiana Brașov arată minunat după ninsoarea de astăzi! 4

Meteorologii au prelungit, luni, codul galben de ninsori până la ora 22.00, în zona Carpaților Orientali și în Moldova. Totodată, de marți și până miercuri se vor semnala polei și ninsori în mai multe zone, anunță Stirile Pro Tv.

Costi Hodas: Producerea de zăpadă artificială!
(Foto/Video) Poiana Brașov arată minunat după ninsoarea de astăzi! 5

(Foto/Video) Poiana Brașov arată minunat după ninsoarea de astăzi! 6

(Foto/Video) Poiana Brașov arată minunat după ninsoarea de astăzi! 7

Vezi aici Video:

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Probleme și în Gara Brașov. Ovidiu Albu: „Suprarealism total in gara Brasov. La 8.40, megafoanele anunta ca trenul spre Bucuresti pleaca de la linia 3. Lume multa si zgribulita pe peron, pe linie niciun tren. apar patru vagoane, niciunul nu are numar. Oamenii se bulucesc derutati prin ninsoare de la un vagon la altul. Degeaba, usile nu se deschid, sunt blocate. Dupa un minut se…”

Next Story

Foto Brașov. „Așa arată drumurile din Brașov nici nu s-au sinchisit sa de-a cu sare sau nisip,auto specialele nu exista pe niciun drum!!”