Foto Brașov. Nelu Corbu: „Azi e motiv de sărbătoare pentru câteva mii de brașoveni, nu exagerez, de sărbătoare! Am reușit să forțăm administrația locală sa găseasca o soluție pentru inceperea asfaltarii zonei Tractoru la blocurile noi…”

Last Updated on august 25, 2018 După mult scandal, locuitorii de la blocurile noi din Tractorul au parte și de o veste bună. Se asfaltează străzile din cartier, se mai reduce praful.

Nelu Corbu: „Azi e motiv de sărbătoare pentru câteva mii de brașoveni, nu exagerez, de sărbătoare! După ani de zile de ignorare a zonei și nenumărate apeluri și întâlniri la primărie am reușit să forțăm administrația locală sa găseasca o soluție pentru inceperea asfaltarii zonei Tractoru la blocurile noi.

Foto Brașov. Nelu Corbu: „Azi e motiv de sărbătoare pentru câteva mii de brașoveni, nu exagerez, de sărbătoare! Am reușit să forțăm administrația locală sa găseasca o soluție pentru inceperea asfaltarii zonei Tractoru la blocurile noi...” 1 Foto Brașov. Nelu Corbu: „Azi e motiv de sărbătoare pentru câteva mii de brașoveni, nu exagerez, de sărbătoare! Am reușit să forțăm administrația locală sa găseasca o soluție pentru inceperea asfaltarii zonei Tractoru la blocurile noi...” 2 Foto Brașov. Nelu Corbu: „Azi e motiv de sărbătoare pentru câteva mii de brașoveni, nu exagerez, de sărbătoare! Am reușit să forțăm administrația locală sa găseasca o soluție pentru inceperea asfaltarii zonei Tractoru la blocurile noi...” 3 Foto Brașov. Nelu Corbu: „Azi e motiv de sărbătoare pentru câteva mii de brașoveni, nu exagerez, de sărbătoare! Am reușit să forțăm administrația locală sa găseasca o soluție pentru inceperea asfaltarii zonei Tractoru la blocurile noi...” 4

Țin să menționez și să mulțumesc pentru ajutor persoanelor implicate de la bun început în această actiune Sebastian Ichim, Bodolan Ciprian, fără voi procesul asta nu ar fi avut loc prea curand!

Astăzi așa arată str. Nicolae Labiș”

Previous Story

Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Pe masa de operație se găsea un îngrijitor de la Grădina Zoologică din Brașov care fusese mușcat de ursul care l-a atacat atrăgându-l într-un soi de ambuscadă mai mult sau mai puțin premeditată. Era plin, din cap până la picioare (la propriu!) de plăgi care mai de care mai polimorfe, care mai de care mai ciudate, așa cum sunt toate cele provocate de …”

Next Story

Foto Brașov: Imagini noi cu Mall-ul AFI de la Hidro. Când se va deschide