Brașov. Cătălin:„ Astazi nu se mai putea iesi din parcarea Auchan pe strada Henri Coanda. Ultimul se parca exact cand eu incercam sa ies, l-am intrebat daca a ratat cumva semnul de oprire interzisa, moment in care a luat foc, sa sara la bataie. Am urcat in masina, m-am intors in parcare, si …”

Last Updated on august 23, 2018 Un brașovean mulțumește Poliției Locale pentru intervenția promptă în parcearea de la Auchan.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Stangaciu Dragos Catalin a scris:
„Am sunat astazi la Politia locala, si le multumesc pentru promptitudine. Astazi nu se mai putea iesi din parcarea Auchan pe strada Henri Coanda. Ultimul se parca exact cand eu incercam sa ies, l-am intrebat daca a ratat cumva semnul de oprire interzisa, moment in care a luat foc, sa sara la bataie.

Brașov. Cătălin:„ Astazi nu se mai putea iesi din parcarea Auchan pe strada Henri Coanda. Ultimul se parca exact cand eu incercam sa ies, l-am intrebat daca a ratat cumva semnul de oprire interzisa, moment in care a luat foc, sa sara la bataie. Am urcat in masina, m-am intors in parcare, si ...” 1

(foto arhiva)

Am urcat in masina, m-am intors in parcare, si in 10 min a ajuns politia.

S-a eliberat strada, iar individul s-a ales si cu o epistola lunga, care-l invita sa plateasca in 48 de ore o anumita suma (destul de mare😉)”.

Cristian Trifan Felicitări pentru atitudine! Dac-am proceda mai mulți așa probabil că țara asta ar lua-o o țâră din loc spre înainte

Previous Story

Oktoberfest Brașov. Pregătiri pentru o nouă ediție. Ai auzit noul imn Oktoberfest?

Next Story

Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Pe masa de operație se găsea un îngrijitor de la Grădina Zoologică din Brașov care fusese mușcat de ursul care l-a atacat atrăgându-l într-un soi de ambuscadă mai mult sau mai puțin premeditată. Era plin, din cap până la picioare (la propriu!) de plăgi care mai de care mai polimorfe, care mai de care mai ciudate, așa cum sunt toate cele provocate de …”