Oktoberfest Brașov. Pregătiri pentru o nouă ediție. Ai auzit noul imn Oktoberfest?

Last Updated on august 23, 2018 Pregătiri intense pentru o nouă ediție Oktoberfest care va începe pe 6 septembrie cu tradiționala paradă. Vor fi 10 zile de festival mâncăruri tradițioale și alte preparate delicioase.

Oktoberfest Romania: „10 formaţii #DeNota10 la Oktoberfest Braşov!!!
Karpaten Band este o formație consacrată de la noi din țară, care adaptează multe genuri muzicale la muzica de fanfară. Veți auzi, de exemplu, latino interpretată de fanfară, dar și alte genuri preferate de dumneavoastră.

Oktoberfest Brașov. Pregătiri pentru o nouă ediție. Ai auzit noul imn Oktoberfest? 1

O idee, o dorință, multă muncă și…nenumărate soluții. Plăcerea de a face din muzică prima lor natură a făcut ca instrumentiștii suflători și nu numai, să încerce sa exploateze repertoriul muzical de orice gen, compus de-a lungul timpului.

Așa a aparut Karpaten BAND, orchestra de suflet a vestitei berării germane “Becker Brau” . Alăturarea fericită a repertoriului cu numele orchestrei, a făcut ca aceasta să fie prezentă în ultimii ani la cele mai pretențioase evenimente mondene. Diversitatea absolut remarcabilă a repertoriului ,peste 250 de titluri, și interpretarea lui cu acuitate maximă, îi recomandă publicului, care ascultă muzică de calitate

Poți face rezervări la Oktoberfest:

Rezervarea presupune achitarea în avans, la intrarea în zona de rezervări sau prin sistemul electronic de plăți, a unei sume în valoare de 400 lei pentru o masă de 6 persoane. Această sumă conține un voucher de consumație în valoare de 300 lei și un voucher pentru accesul în zonă de rezervări, în valoare de 100 lei. După achitarea rezervării organizatorul eliberează voucherul pentru consumație și brățările pentru acces. Cu acest voucher puteți achita mâncarea și băuturile din interiorul cortului.

Voucherele le găsiți la Căsuța de suveniruri din interiorul cortului Wiesen, intrarea din mijloc.

Programul de funcționare al zonei de rezervări este 17.00 – 23.00 în zilele:
Vineri 7 Septembrie | Sâmbătă 8 Septembrie | Duminică 9 Septembrie

Joi 13 Septembrie | Vineri 14 Septembrie | Sâmbătă 15 Septembrie | Duminică 16 Septembrie.
Rezervarea se pierde prin neprezentare la ora 18.30

 

Oktoberfest Romania: „Ai auzit noul imn Oktoberfest #DeNota10???
Cântă-l anul acesta împreună cu Trupa 6!!!

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii

Previous Story

Brașov. O zi gratis cu autobuzele RATBV. Ce spune primarul George Scripcaru

Next Story

Brașov. Cătălin:„ Astazi nu se mai putea iesi din parcarea Auchan pe strada Henri Coanda. Ultimul se parca exact cand eu incercam sa ies, l-am intrebat daca a ratat cumva semnul de oprire interzisa, moment in care a luat foc, sa sara la bataie. Am urcat in masina, m-am intors in parcare, si …”