„Ajuns la Primaria Brasov, simt cum glicemia se evapora din vene. Coada mare mon cher! Lume treaza de la ora 5:00 am … Am cedat….merg acasa”

Last Updated on august 18, 2017 Primăria Brașov funcționează în ritmul ei. Nu este impresionată de cozile uriașe, zilnice. Programul de 8 ore merge, salariu intră la fix, ce atâta stres?

Pe Facebook, Dudas Ovidiu a adăugat fotografii cu mesajul: „(…) Ajuns la Primaria Brasov, simt cum glicemia se evapora din vene. Coada mare mon cher! Lume treaza de la ora 5:00 am…. liste de asteptare….bonuri de ordine “0” la serviciul “Nasteri”. Doar 18 bonuri se elibereaza intr-o zi…..Apararul s-a blocat la bonul 13. Program de primit acte 8:30 -10:00. Lumea nervoasa …somnoroasa. Nu…nu se naste in primarie sper, dar ai toate sansele. Am cedat….merg acasa”.

„Ajuns la Primaria Brasov, simt cum glicemia se evapora din vene. Coada mare mon cher! Lume treaza de la ora 5:00 am ... Am cedat....merg acasa” 1 „Ajuns la Primaria Brasov, simt cum glicemia se evapora din vene. Coada mare mon cher! Lume treaza de la ora 5:00 am ... Am cedat....merg acasa” 2 „Ajuns la Primaria Brasov, simt cum glicemia se evapora din vene. Coada mare mon cher! Lume treaza de la ora 5:00 am ... Am cedat....merg acasa” 3

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov: CONCERTE! Astăzi începe Tribute Festival pe fostul stadion Municipal. Vezi programul:

Next Story

Brașov: Trupe de militari vor mărşălui prin Piața Sfatului, de vineri. Vezi aici programul: