Brasov: ANAF spune ca NU este pe blat cu magazinele din Brintex

Last Updated on octombrie 21, 2015

Purtătorul de cuvânt ANAF a reacționat în urma articolului apărut pe mytex.ro și preluat de brasovromania.net în care se făcea referire la faptul că reprezentanții magazinelor și-au luat marfa în această dimineață pentru a nu fi confiscată de inspectori. Purtătorul de cuvânt ANAF, Alexandru Cristea, spune că în fotografii sunt chiar inspectorii care încarcă marfa confiscată.

 

„Pot să vă arăt pe fotografii cum se văd epoleții, cum se văd pantalonii cu dungă și pot să vă comunic oficial că în patru din cele cinci fotografii erau inspectori antifraudă îmbrăcați în uniformă, care transportau marfă confiscată în vederea valorificării.

foto: Robert Frunzescu
foto: Robert Frunzescu

I-am întrebat pe colegi, s-au identificat unii pe alții. Uitați-vă în prima poză, are epoleți pe umăr. În cea de-a doua poză, calviția lui e greu de… noi ne știm.

foto: Robert Frunzescu
foto: Robert Frunzescu

Dubele acelea unde sunt în spate sunt ale noastre. Al doilea are pantaloni cu dungă, primul care urcă scara i se văd epoleții, celălalt are pantaloni cu dungă și i se vede scris cu galbenul nostru pe umăr.

[ads2]

În a patra poză sunt oameni care au liste în mână și sunt îmbrăcați cu combinezoanele noastre de intervenție. A cincea poză e cam ciudată, până la 7.50 abia răsărise soarele. În patru din cinci fotografii apar inspectori antifraudă care într-adevăr cară marfă în vedere valorificării”, a explicat Alexandru Cristea, purtătorul de cuvânt ANAF pentru mytex.ro.

brbrbrbrbrbrrb

Totodată, Alexandru Cristea a declarat că firmele controlate inițial au fost stabilite în urma unei analize de risc. Prin urmare, au fost date 82 de amenzi, în cuantum total de 407.000 de lei, și a fost confiscată marfă în primele două zile de peste 280.000 de lei. De asemenea, au fost suspendați șase pentru activități de comerț engros.

Previous Story

Brasov: Taximetrist AMENINTAT cu un cutit. Talharul i-a luat 2500 de lei si un telefon

Next Story

Video Brasov: 42 de butoane de panica au fost instalate in oras. Vezi aici cum functioneaza: