Brasov: Taximetrist AMENINTAT cu un cutit. Talharul i-a luat 2500 de lei si un telefon

Last Updated on octombrie 21, 2015 Tâlhărie cu un cuțit, de asta a avut parte un taximetrist din Brașov. El a luat o cursă spre Hălchiu iar clientul l-a dirijat pe o stradă care duce în mijlocul câmpului. Acolo, agresorul l-a amenințat și i-a luat  telefonul şi 2.500 de lei. Incidentul a avut loc în data de 16 octombrie, în jurul orei 20.30.

Procurorii Parchetului de pe lîngă Judecătoria Braşov au anunţat, astăzi, că s-a punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Ionescu Mihai pentru săvîrșirea infracțiunii de tîlhărie, informează Monitorul Expres.

Anchetatorii au stabilit că în data de 16 octombrie, în jurul orei 20.30, Ionescu Mihai a cerut unui taximetrist să îl ducă din Braşov în localitatea Hălchiu. Aici, după ce l-a dirijat pe taximetrist către un drum de ţară situat în mijlocul cîmpului, l-a ameninţat cu un cuţit pus în jurul gîtului, pentru a-i da telefonul mobil şi suma 2.500 lei. Taximetristul a fost nevoit să îi dea clientului toţi banii pe care îi avea şi telefonul, iar după ce acesta a fugit, a anunţat prin dispecerat ce a păţit.

[ads2]

După cîteva zile de la incident, suspectul a fost prins de poliţişti, însă nu s-a mai putut recupera suma furată pentru că acesta a cheltuit toţi banii la jocuri de noroc. În schimb, telefonul taximetristului a fost găsit la concubina suspectului, fiind ulterior recuperat.

„La data de 20.10.2015, inculpatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov cu propunere de arestare preventivă, care a fost admisă, fiind emis mandatul de arestare preventivă pentru 30 zile“, se arată într-un comunicat al procurorilor,

Previous Story

Brasov: Consiliul Local plateste datoria pentru apa calda dar furnizarea depinde de alte doua conditii

Next Story

Brasov: ANAF spune ca NU este pe blat cu magazinele din Brintex