Brasovul in Cartea Recordurilor: Un pianist vrea să cante 111 ore in Biserica Neagra

Last Updated on septembrie 26, 2015

Pianistul AkCaroll vrea să ducă Brașovul în cartea recordurilor printr-un concert de 111 ore susținut la 11 piane.

Proiectul lui AkCaroll este unul de Cartea Recordurilor şi, dacă va fi realizat, va propulsa Braşovul spre titlul de Capitală Culturală Europeană în 2021.

Maratonul muzical va putea fi urmărit de toţi braşovenii şi va fi un show cu totul special, fiindcă alături de pianistul craiovean vor urca pe scenă şi mari artişti români şi din străinătate, informează stiri.rttbrasov.ro

Proiectul are nevoie şi de susţinere. Aflat în căutare de sponsori, AkCaroll speră că visul i se va împlini la Braşov.

„Sînt român din Craiova şi voi cînta simultan la 11 clape continuu timp de 111 ore, în mai toate stilurile muzicale. Sper ca România să sprijine şi să ajute această performanţă unică în lume. Show-ul se numeşte «Conflict final» şi este ultima mea strigare în muzică!“, anunţă AkCaroll pe contul lui de Facebook.

În cele „111 ore nu de cîntat, ci de show total, muzică şi lumină“, va cînta la 111 clape, pe două rînduri. „La 24 de ore o să fac o pauză de 2-3 minute, ca să îmi schimb hainele, în rest nu îmi trebuie nimic“, spune el, convins că o să reziste, fără antrenamente sau condiţii speciale, doar cu cafea, energizante şi supă.

Previous Story

CFR promite ca va curata Gara Brasov ! Sa îi credem?

Next Story

Brasov: Contoare de apa care sa fie citite de la distanta, obligatorii la bloc