Castelul Bran se promoveaza la Targul de Turism de la Stuttgart

Last Updated on ianuarie 16, 2015

Castelul lui Dracula va fi punctul de atracţie al standului României de la Târgul de Turism din Germania. De al târg nu va lipsi nici mascota Dracula.

111

Germania nu a fost aleasă întâmplător. Cei mai multi turişti străini care vin în România sunt nemţi. Castelul Bran nu a mai fost în 2014 cel  mai vizitat obiectiv turistic al României, pentru prima dată în ultimii cinci ani. A fost depăşit de Muzeul Naţional de Istorie Naturală ”Grigore Antipa“ şi Muzeul Naţional al Satului ”Dimitrie Gusti” din Bucureşti. A rămas însă obiectivul turistic cu cei mai mulţi vizitatori străini, 63% din cei 560.000 de turişti plătitori de bilet fiind din afara României. Castelul Bran este însă cel mai profitabil obiectiv turistic din ţara noastră.  (sursa: adevarul.ro)

„Se observă o schimbare în bine, mai ales datorită faptului că imaginea României s-a schimbat în optica străinilor. Am avut şi o promovare mai bună prin participare la târguri de turism internaţionale şi sperăm că vom avea şi o infrastructură mai bună pentru a atrage mai mulţi turişti. Chiar acum ne pregătim pentru a participa la târgul de turism din Stuttgart, Germania, care se va desfăşura în perioada 17-25 ianuarie“, a spus Alexandru Prişcu, reprezentantul Castelului Bran, citat de Mediafax.

Previous Story

(Video) Brasov, The Best City in Romania

Next Story

Amintiri din Brasov: Piata Sfatului, anii ’80